Q9400 ve GTX 650 FPS düşme sorunu

Alphella

Decapat
  • Anakart: Foxcoon G31MXP 775LGA
  • İşlemci: Q9400 2 Quad 2.66 GHz (ben Overclock ile 2.97 yaptım)
  • Ekran kartı: GTX 650 1 GB GDDR5
  • RAM: Kingston 2 GB x2 800MHz DDR2
  • PSU: Noname PSU büyük ihtimalle üstünde bir şey yazmıyor, kaç watt bilmiyorum.
  • HDD: 300 GB
Oynadığım oyunlar CS:GO, Unturnet gibi oyunlar, ama CS:GO'da ilk oyuna girişimde haritalar çok uzun sürede yükleniyor ve harita yüklendiğinde sürekli drop giriyor ve bu 2. map yüklendiğinde biraz azalmış oluyor üçüncüde daha da azalıyor derken en son tamamen kalkıyor ve CS:GO FPS değerim 80- 120 olmasına rağmen Unturnet gibi bir oyunda FPS 60'ı zor görüyor.
Bu sorun işlemciyi değiştirdiğimde oldu, önceki işlemcim E5300 2 çekirdekliydi ve Cs:GO'ya yetmediği için değiştirmek zorunda kaldım, o zamanlar CS:GO'da 50 60 FPS görüyordu, yeni işlemci aldığımda ise CS:GO'da FPS artarken diğer oyunlarda pek değişmedi 5- 10 FPS anca fark etmiştir.
Bu işlemciye ekran kartı önerisi olarak GTX 1050, RX 480 öneriyorlar sıkıntının PSU'da olduğunu düşünüyorum. CS:GO'da haritaların yavaş yüklenmesinin sorunu için SSD almayı düşünüyorum, sizce sorun ne? RAM'leri mi yükseltmeliyim, PSU'yu mu bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı