i5 6500 ve GTX 1060 ani FPS düşme sorunu

rapper14

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlar oynanırken 10 sn FPS çok düşüyor. CS:GO 20-30 arası, The Witcher 3 9 FPS'e kadar düşüyor. Normalde CS:GO'da 200 300 arası, The Witcher 3'de ise 80 90 arası alıyorum. Ve kasılma gectikten sonra The Witcher 3 30-40 arası kalıyor. CS:GO'da anlık takılmalar yaşıyorum ve FPS olduğundan daha da düşük. Bilgisayarı alalı 9 ay falan oldu böyle bir şey yeni olmaya başladı. Bir de kasanın içinden cızırtı geliyor oyun gecislerinde susuyor tekrar düzeliyor dosya acarken kısılıyor tekrar yükseliyor.

• Ekran Kartı:Asus GTX 1060
  • İşlemci:i5 6500
  • Anakart:H-110m Pro vd

Normal:

1.png

Anlık:

2 (1).png

Kaldığı Fps:

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunlara Sosyal ailesi olarak destek vermemekteyiz. Orijinal oyun yüklenmedikçe destek verilmeyecektir.
@enginbaba, ben kesin korsan olmasından kaynaklı demedim. Büyük ihtimal korsan olmasından kaynaklı bir sorun. Dediğinizi tekrar düşünün.

Hocam konuyla alakasız ama W3'teki fps kilidini nasıl açtın? Ve grafik ayarların nelerdir? Aynı sistem bende de var da.
W3 ün Goty versiyonunu indir içinde bütün dlcler var ben hiç fps kilidi görmedim ayarlardan vsync ve fps kilidini kaldırabilir.en iyi sürem yazdığım sürümdür sorunsuzdur.son ayarlarda oynuyorum.

Etiket için teşekkürler. Öncelikle ses, CW sorununun göstergesi. FPS droplanması ise, The Witcher 3'ün büyük ihtimal korsan olmasından kaynaklı. Orijinal oyun satın al. CS-GO ise, sürücüleri DDU ile silip, tekrar en güncel sürümünü kur. Oyunu yeniden kur. Sonucu bekliyorum.

En son, Windows Update Assistant ile, Creators Update'yi yükleyin.

Sonucu buraya yazın.
Bilgisayardan bitcoin virüsünü sildim ekran kartına girmiş o yüzden droplanma yaşıyorum kasmalar düzeldi ama cw sorunu var ses geliyor karttan bi zaman sonra oyuna girince.

Oyunun orjinal olması ile yakından uzaktan alakası yok. Bilgisayarda virüs varsa bir format atman lazım, sonrasında aynı sorunlar devam ediyorsa sorun donanımsal.
Bitcoin için tarattım bilgisayarı sildim virüsü başka yapılacak bişi yok herhalde düzeldi kasmalar şuanlık bir ses sorunum var o donanımsal herhalde ekran kartını derbiden göndereceğim.

Son düzenleme:
Kesinlikle yüklemelisin. Zirâ Technopat Sosyal olarak 1703 derlemesinin alt sürümlerine destek vermiyoruz ve ransomware(WannaCRY) virüsünden korunmak için Creators Update'yi yüklemek gerekiyor.

Ayrıca sorun yaşadıklarını belirtenler, temiz kurulumdan sonra bir sorun olmadığını dile getiriyorlar. Kesinlikle yüklenmeli. Bir söz vardır "Güncel kalmak iyidir". Hatırlatalım dedik. :)
@Recep Baltaş

Yok. Yükseltme yaptığınız taktirde yaşamanız anormal bir durum değil, yaşanabilir. En sağlıklısı temiz kurulum yapmaktır. Dediğim gibi "1703 derleme sürümünün alt derlemelerine destek verilmeyecektir".

Detaylı bilgi için bkz; Windows 10 Sürüm 1703 Altına Desteğin Bitişi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı