i5 6500 ve GTX 1060 ani FPS düşme sorunu

rapper14

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlar oynanırken 10 sn FPS çok düşüyor. CS:GO 20-30 arası, The Witcher 3 9 FPS'e kadar düşüyor. Normalde CS:GO'da 200 300 arası, The Witcher 3'de ise 80 90 arası alıyorum. Ve kasılma gectikten sonra The Witcher 3 30-40 arası kalıyor. CS:GO'da anlık takılmalar yaşıyorum ve FPS olduğundan daha da düşük. Bilgisayarı alalı 9 ay falan oldu böyle bir şey yeni olmaya başladı. Bir de kasanın içinden cızırtı geliyor oyun gecislerinde susuyor tekrar düzeliyor dosya acarken kısılıyor tekrar yükseliyor.

• Ekran Kartı:Asus GTX 1060
  • İşlemci:i5 6500
  • Anakart:H-110m Pro vd

Normal:

1.png

Anlık:

2 (1).png

Kaldığı Fps:

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yazdığınızdan pek birşey anlayamadım kusura bakmayın bu kadar bilgim Yok ne yapmam lazım yada neler donanım da mı sıkıntı var yazılımdan mı.
Her ikisi de olabilir. Windows son 1-2 ayda Creators Update aldı. Oyunlarda sorun yarattığı oluyor. Görev Yöneticisinde RAM kullanan uygulamalara bir bakmak lazım. Crackli oyunlarla gelen bazı zararlı yazılımlar oluyor. Öyle kesin şundandır denecek kadar kolay değil açıkcası.

Ses
Her ikisi de olabilir. Windows son 1-2 ayda Creators Update aldı. Oyunlarda sorun yarattığı oluyor. Görev Yöneticisinde RAM kullanan uygulamalara bir bakmak lazım. Crackli oyunlarla gelen bazı zararlı yazılımlar oluyor. Öyle kesin şundandır denecek kadar kolay değil açıkcası.
ses hakkında ne düşünüyorsunuz program ses çıkartır mı.Ben akşam eve geçince görev yöneticisinin resimlerini atacağım.Update kontrol ederim.

Kardeşim eğer Choil whine sorunu ise kartı garantiye gönder bobinlerde sorun var ilerde sorun yaşatır.
Bende öyle düşünüyorum götüreceğim bugün vatanda teknikteki adam bitcoine yakalanmışsın galiba dedi.Ses de kesinlikle choil whine sorunu gibi duruyor.Kasmalar sıkıntılar galiba ekran kartı yüZünden kasayı götüreceğim bı hafta içerisinde vatana anlarlar inşallah da düzelir.

Kardeşim eğer Choil whine sorunu ise kartı garantiye gönder bobinlerde sorun var ilerde sorun yaşatır.
Hızlı Resim - Adsafasfsa

bilgisayarda bitcoin cıktı masaüstü sadece calısıyor bilgisayar ve ateş üflüyor resmen.

@myfranco

Bende öyle düşünüyorum götüreceğim bugün vatanda teknikteki adam bitcoine yakalanmışsın galiba dedi.Ses de kesinlikle choil whine sorunu gibi duruyor.Kasmalar sıkıntılar galiba ekran kartı yüZünden kasayı götüreceğim bı hafta içerisinde vatana anlarlar inşallah da düzelir.

Hızlı Resim - Adsafasfsa

bilgisayarda bitcoin cıktı masaüstü sadece calısıyor bilgisayar ve ateş üflüyor resmen.

@myfranco
Düşündüğüm oldu demek. Sorunun çözümü kolay. Ya her seferinde onu kapatabilirsin ya da dosya adını aratıp Windows'tan silebilirsin. ADWCleaner deneyebilirsin, o konuda daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar bundan sonra. Geçmiş olsun :)

Düşündüğüm oldu demek. Sorunun çözümü kolay. Ya her seferinde onu kapatabilirsin ya da dosya adını aratıp Windows'tan silebilirsin. ADWCleaner deneyebilirsin, o konuda daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar bundan sonra. Geçmiş olsun :)

Malwarebytes ile taratmış sildirmiştim daha yapmam gereken birşey var mı köklü şöyle halledebileceğim.

Etiket için teşekkürler. Öncelikle ses, CW sorununun göstergesi. FPS droplanması ise, The Witcher 3'ün büyük ihtimal korsan olmasından kaynaklı. Orijinal oyun satın al. CS-GO ise, sürücüleri DDU ile silip, tekrar en güncel sürümünü kur. Oyunu yeniden kur. Sonucu bekliyorum.

En son, Windows Update Assistant ile, Creators Update'yi yükleyin.

Sonucu buraya yazın.

Son düzenleme:
Hocam konuyla alakasız ama W3'teki fps kilidini nasıl açtın? Ve grafik ayarların nelerdir? Aynı sistem bende de var da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı