Q9400 vs. Q6600

orcnaydn

Hectopat
E8200 işlemci var, bunu Quad Core yükseltmek istiyorum ama 2 işlemci arasında kaldım.
Q9400 mi almalıyım, yoksa Q6600 mi? Oyun oynarken hangisi bana daha çok performans sağlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yoruma açık bir soru sormuşsun. Diğer bileşenlerini yazmamışsın. Oyun oynamak için temel bileşen ekran kartıdır, işlemcin oynamak istediğin oyunlar için ve ekran kartın için zaten yeterli ise işlemcini yükseltmek sana bir fayda sağlamayacaktır. Mevcut işlemcinin tam modeli Core2 Duo E8200 ise ve almak istediğin işlemciler Core2 Quad serisinden ise Q9400 daha iyi bir tercih olur, tabi fiyatları yakınsa.

Yani yoruma açık bir soru sormuşsun. Diğer bileşenlerini yazmamışsın. Oyun oynamak için temel bileşen ekran kartıdır, işlemcin oynamak istediğin oyunlar için ve ekran kartın için zaten yeterli ise işlemcini yükseltmek sana bir fayda sağlamayacaktır. Mevcut işlemcinin tam modeli Core2 Duo E8200 ise ve almak istediğin işlemciler Core2 Quad serisinden ise Q9400 daha iyi bir tercih olur, tabi fiyatları yakınsa.
15-20tllik bir fiyat farkı var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı