E5450 vs Q6600

Westronxxd

Hectopat
R7 250 anakartım için sizce hangisi daha uygun Q6600 kullanıyorum ama oyunlarda işlemci yetersiz kalıyor gibi E5450 alsam performans artışı yaşar mıyım?

o.c desteklemiyor arkadaşın anakartı bir de cidden çok ısınıyor işlemci. o.c yapmadan pek bir + özelliği yok. Delid işlemlerinde gözüken aynalı asıl işlemci çekirdeğimi denir ne denir ismini bilmiyorum bu işlemcide ondan 2 tane var o yüzde hem çok güç çekiyor hem de aşırı ısınıyor.

Q9400 ve Q9400 arasında çok bir FPS farkı yok 95W çekiyor iki işlemcide.
Hangi işlemci?

Xeon E5 2620 V3 nasıl? 6 çekirdekli 12 iş parçacıklı bir işlemci. 178 TL.

Hocam az bak ya az bak bakalım işlemci ne ile uyumlu. Attığınız işlemci 2011 soket anakartlar ile uyumlu arkadaşın anakart 775 soket.
Buyurun GET ilan hem de. Bir de bütçe nedir?

Hocam az bak ya az bak bakalım işlemci ne ile uyumlu. Attığınız işlemci 2011 soket anakartlar ile uyumlu arkadaşın anakart 775 soket.

Hocam şu an şu GHz'e cok takılıyorum sorun yaratır mı oyunlar da.

Hocam Aliexpress'den hiçbir zaman bir şey almadım ailem de izin vermez muhtemelen almama.

Kesinlikle öneririm ama. Aliexpress'te çok uygun fiyatlı işlemciler var. Performansı yüksek ve TR'ye göre ucuz olan.

Hayırdır birader ne bu atar ? Bakmadan yazmışım güçlü işlemci diye insanlık hali. Sende "insan" gibi söylesene uyumlu değil diye.

Hayırdır birader ne bu atar? Bakmadan yazmışım güçlü işlemci diye insanlık hali. Sende "insan" gibi söylesene uyumlu değil diye.

Atar yok normal bir şekilde yazdım sen atarlı bir şekilde okuduysan ben ne yapayım ben gayet efendi bir okuma şekli ile yazdım.
Ben gayet insan gibi yazdım ama siz demek ki atarlı okumayı tercih etmişsin. Neyse özür dilerim yanlış yazdıysam.

Hocam bu işlemci tam performans verir mi?

Q9400 işlemciden bahsediyorsanız verir GTX750 Ti kaldırıyor işlemci sizinki bu ekran kartından biraz daha düşük bir kart problemsiz kullanırsınız ancak Max bütçeniz nedir işlemci için. 200₺ verecekseniz Q9550 alınabilir 180₺ fiyat ile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı