Q9550 sistem için yükseltme önerisi

NazDrovya

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Doların artması ile bilgisayar fiyatları da uçtu. Sistemimi upgrade yapmak istiyorum. RAM'dir, işlemcidir, bir ihtimal ekran kartı. Şu an memnunum ekran kartımdan ama sizden parça tavsiyeleri istiyorum. En fazla ise RAM konusunda 16 GB yapma tarafındayım, drop çözmek için falan (not da düşeyim: Güncel oyunlar için değil). Arkadaşlar, Valorant, CS:GO, FiveM, GTA 5 olsun. Bu tür oyunlar için.

Sistem:
Foxconn G41MXE/G41MXE-K
Windows 10 64 Bit.
Intel Core 2 Quad Q9550.
MSI AMD Radeon R7 240.
6 GB RAM.
240GB SSD SanDisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin 16 RAM yapmanız için anakart değiştirmeniz lazım çünkü çok gelişmiş bir G41 yonga 16 GB destekler eski yani işlemci içinde pek bir seçeneğiniz anakart 775 pin çünkü RAM 8 yapılabilir dropların önüne geçer bir de ekran kartı 1030 alınabilir. Ama bu sisteme yatırım biraz ölü yatırım olur.

Hocam sizin 16 RAM yapmanız için anakart değiştirmeniz lazım çünkü çok gelişmiş bir G41 yonga 16 GB destekler eski yani işlemci içinde pek bir seçeneğiniz anakart 775 pin çünkü RAM 8 yapılabilir dropların önüne geçer bir de ekran kartı 1030 alınabilir. Ama bu sisteme yatırım biraz ölü yatırım olur.
Önerdiğin Ramler varmı link olarak ve ekran kartının linki varsa atabilirmisin biliyorum ölü yatırım olduğunu farkındayım

İşlemciniz fena değil. GTX 750ti tarzı güncel olmayan kartları rahat besler. RAM'i de 8 GB yapın. Söylediklerinizi açmayacak bir şey yok.
OEM ekran kartlara bakın.

En fazla ekran kartını RX 460 civarında bir kart ile değiştirebilirsin.

İşlemciniz fena değil. GTX 750 Ti tarzı güncel olmayan kartları rahat besler. RAM'i de 8 GB yapın. Söylediklerinizi açmayacak bir şey yok.
OEM ekran kartlara bakın.

Tavsiyeniz için önce teşekkürler işlemcim ve ekran kartının darboğaz yapmayacağı seçim yapmak isterim buna göre paramı harcamayı düşünüyorum.

Tavsiyeniz için önce teşekkürler işlemcim ve ekran kartının darboğaz yapmayacağı seçim yapmak isterim buna göre paramı harcamayı düşünüyorum.
Rica ederim. RX 460 çok iyi bir seçim olur. Gtx 750ti ve benzeri kartlarda alternatifleriniz olsun çünkü RX 460'dan daha az fps verecek kartlar.

Rica ederim. RX 460 çok iyi bir seçim olur. GTX 750 Ti ve benzeri kartlarda alternatifleriniz olsun çünkü RX 460'dan daha az FPS verecek kartlar.

Şöyle söyleyim iki kartda güzel gibi ama bir AMD kullanıcısı olarak bir değişiklik yapmak istiyorum kafamda NVIDIA model kartlar vardı ama darboğaz yapmayacak ve iyi FPS verecek kart alamyı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı