Zaten lga775in en baba kartı. Bir sitede max 8GB diyordu da o yüzden dedim.Anakartın 6 slotu var. 3 adet ile 16 GB, 2 adet ile 8 GB RAM destekliyor.
Bir arkadaş forumda satarken 4 ddr2, 2 adet ddr3 slotu var demiş.Zaten lga775in en baba kartı. Bir sitede max 8GB diyordu da o yüzden dedim.
Hocam daha uygun bir öneriniz var mı? Ddr3 ram takarken herhangi bir ayarlama yapmama gerek var mı?
GTX 750 Ti alabilirsiniz. veya Aliexpress den GTX 950 alabilirsiniz.Selam dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi P5QC anakart ve Q9550 işlemcili sistemime yeni ekran kartı ve ram almayı, eğer fark yapacaksa anakartımda güncelleme yapmadan takabileceğim işlemci almayı düşünüyorum. Bütçem; ram için 150, ekran kartı için 500 civarı. İşlemci ise 200 civarına çıkabilirim. Beklentim en azından GTA5'i düşük ayarlarda açması. Şimdiden teşekkür ederim. (PSU 450W)
Daha uygun RAM maalesef yok. Ekran kartından mı bahsediyorsunuz?Hocam daha uygun bir öneriniz var mı? Ddr3 ram takarken herhangi bir ayarlama yapmama gerek var mı?
Yok hocam RAM'i kastedmiştim.Daha uygun RAM maalesef yok. Ekran kartından mı bahsediyorsunuz?
Eğer 2X4 alırsan daha ucuz olur.Fakat bazı AAA oyunlarında sıkıntı yaşayabilirsin.Yok hocam RAM'i kastedmiştim.
Anladım hocam, yardımların için teşekkür ederim. Yükseltme işinden vazgeçtim, boşa para harcamış olacağım gibime geliyor.Eğer 2X4 alırsan daha ucuz olur.Fakat bazı AAA oyunlarında sıkıntı yaşayabilirsin.
Tabi senin bileceğin iş. Ama anakartın çok iyi LGA 775 için. Satsan 150 eder.Anladım hocam, yardımların için teşekkür ederim. Yükseltme işinden vazgeçtim, boşa para harcamış olacağım gibime geliyor.
Satmayı deneyebilirim uygun bir zamanda. Evde boş boş durmasından iyidir.Tabi senin bileceğin iş. Ama anakartın çok iyi LGA 775 için. Satsan 150 eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.