Q9550 uyumlu DDR2 anakart önerisi

kh4nnn

Hectopat
Arkadaşlar elimde Q9550 2.83GHz, 95W sahip bir işlemci var. 2 adet de 2 GB'lık DDR2 RAM var. Anakartım bozulduğu için yeni, beni idare edecek bir kart alacağım. Üstteki kriterleri sağlayan anakart önerileriniz varsa bekliyorum.
Başlık yanlış olmuş, DDR2 anakart önerisi olacaktı.

Sahibinden'den G41 çipsetli anakart alabilirsiniz. Ben uzun zamandır Foxconn G41MXE 2.0 kullanmıştım ama ASUS öneririm.

Dostum durum şöyle, okul açıldıktan sonra oyun veya güç isteyen bir bilgisayara ihtiyacım olmayacak. Anakartım bozulduğu için anakart almalıyım, aksi takdirde bilgisayarı derslerim için de kullanamayacağım. Boşuna masraf yapmak istemiyorum. Şimdiki işlemcimle, şimdiki ramimle birlikte yeni bir anakart alıp beni idare etmesini istiyorum. Söylediğin anakart performans odaklı. Öyle bir anakarta ihtiyacım şu anlık yok.

Dostum durum şöyle, okul açıldıktan sonra oyun veya güç isteyen bir bilgisayara ihtiyacım olmayacak. Anakartım bozulduğu için anakart almalıyım, aksi takdirde bilgisayarı derslerim için de kullanamayacağım. Boşuna masraf yapmak istemiyorum. Şimdiki işlemcimle, şimdiki ramimle birlikte yeni bir anakart alıp beni idare etmesini istiyorum. Söylediğin anakart performans odaklı. Öyle bir anakarta ihtiyacım şu anlık yok.

Soket tipi LGA775 olan 2. el anakart alabilirsin.

O zaman LGA775 Asus, Gigabyte gibi marka tercih edin. Alacağınız anakart eski olacağı için markası iyi olsun. ECS gibi markaları önermiyorum.

Arkadaşlar elimde Q9550 2.83GHz, 95W sahip bir işlemci var. 2 adet de 2 GB'lık DDR2 RAM var. Anakartım bozulduğu için yeni, beni idare edecek bir kart alacağım. Üstteki kriterleri sağlayan anakart önerileriniz varsa bekliyorum.
İkinci el ilanımdaki anakart sizin istediğinize uygun hocam ihtiyacınız varsa.

İkinci el ilanımdaki anakart sizin istediğinize uygun hocam ihtiyacınız varsa.
İşlemci ve Ram olmadan satmayı düşünür müsünüz? İşlemci ve rame ihtiyacım yok.
Gigabyte G31m ES2l alabilirsin.

O zaman LGA775 ASUS, Gigabyte gibi marka tercih edin. Alacağınız anakart eski olacağı için markası iyi olsun. ECS gibi markaları önermiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam bozulan eski anakartım MS-7529 idi. Msı G31TM-P21 ms-7529 775pin Anakart i184 - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 945123204
Bu anakarta ne dersiniz? Uyumlu mudur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı