Q9550 uyumlu DDR3 anakart RAM önerisi

Evet takabilirsiniz.

Peki dostum, G41 modelü dışında, Q9550 ile uyumlu DDR2 RAM uyumlu bir anakart bulabilir misin? Şimdiki işlemcim ve RAM'imi kullanmaya devam edebileceğim bir anakart lazım. Birkaç ay sonra anakart işlemci RAM zaten değiştireceğim için, şu an beni idare edecek bir anakart yeterli olacaktır. 100-150 TL arası, DDR2 775 pin bir anakart önerisinde bulunabilir misin?

Peki dostum, G41 modelü dışında, Q9550 ile uyumlu DDR2 RAM uyumlu bir anakart bulabilir misin? Şimdiki işlemcim ve RAM'imi kullanmaya devam edebileceğim bir anakart lazım. Birkaç ay sonra anakart işlemci RAM zaten değiştireceğim için, şu an beni idare edecek bir anakart yeterli olacaktır. 100-150 TL arası, DDR2 775 pin bir anakart önerisinde bulunabilir misin?
İlanımdaki anakart size uygun olabilir düşünürseniz.

@EfeKanagül
Arkadaşlar, böyle bir anakart buldum. Q9550 ve elimde 2x2 RAM'lerle uyumlu mudur? Almalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı