Q9550 uyumlu DDR3 anakart RAM önerisi

Dostum, seni de biraz sıkboğaz ediyorum kusura bakma. Bu konularda çok bilgili değilim. Peki sen olsan GİGABYTE G31M-ES2L ANAKART 775 PİN 2.4 REV. - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 942787477 bu anakartı mı alırdın.

Hocam bu anakart daha iyidir zaten G31 soketine sahip olduğu için pek bir farklılıkları olmuyor.
GA-G31M-ES2L anakartı seçmemin sebebi diğer anakarta göre ucuz olması ve BIOS'un daha kolay bulunması.

Son düzenleme:
Dostum, seni de biraz sıkboğaz ediyorum kusura bakma. Bu konularda çok bilgili değilim. Peki sen olsan GİGABYTE G31M-ES2L ANAKART 775 PİN 2.4 REV. - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 942787477 bu anakartı mı alırdın, yoksa az önce iyidir cevabını verdiğiniz BIOSTAR G31D olan anakartı mı alırdınız. Siparişi vereceğiniz cevaba göre edeceğim. Sence hangisini almalıyım?
100 TL olana bakın en azından aynı kart hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı