qBittorrent güvenli midir?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Torrent istemcisi olarak şu anda qBittorrent kullanıyorum. Nadiren kullanıyorum çünkü korsan oyun asla indirmiyorum. En son Internet Archive sunucularından Windows 7 Ultimate SP1 İngilizce ISO dosyasını indirirken işime yaradı zira tarayıcıdan indirirken 200 KB/sn hızla indiriyordu, Torrent ile deneyince 400 KB/sn hıza çıkmıştı. O gün gerçekten işime yaradı.

Peki bu Torrent istemcisi güvenli midir?

Bence en güvenlilerinden biri. Ek olarak kullanışlı fakat 1 defa kullanmamdan dolayı sürekli kullananların yorumlamaları daha doğru olacaktır.

Alternatif olarak FDM önerebilirim, daha stabil bir şekilde indirme yapıyor. Ayrıca Torrent olarak kullanım da sunuyor.
Onun haricinde qBittorrent en güvenilirler arasında.

FDM önerebilirim, daha stabil bir şekilde indirme yapıyor. Ayrıca Torrent olarak kullanım da sunuyor.
Bilgisayarı program çöplüğüne çevirmek istemiyorum, zaten abim de kızıyor. O yüzden çok fazla program deneyemem.

Bilgisayarı program çöplüğüne çevirmek istemiyorum, zaten abim de kızıyor. O yüzden çok fazla program deneyemem.
Hocam sadece 1 program ile Torrentten tutun her konuda indirme yapabiliyorsunuz, toplu hali gibi bir şey. Ben de kullanıyorum, bana göre en kolay ve stabil program. Bence şans vermeyi deneyin.

40 MB setup dosyası ve hiç etkisi yok.
Hocam sadece 1 program ile Torrent'ten tutun her konuda indirme yapabiliyorsunuz, toplu hali gibi bir şey. Ben de kullanıyorum, bana göre en kolay ve stabil program. Bence şans vermeyi deneyin.
Etkisi olmasa bile masaüstüne yeni bir simge geldiği zaman abim biraz kızıyor. Kafana göre program yükleme diyor. O yüzden yüklemeden önce izin almam lazım.
Ayrıca öyle zırt pırt program yükleyince bilgisayarın daha kısa sürede çöktüğünü fark ettim. Mesela uzun yıllar hiç program yüklemeden kullandığımda 4 yıl formatsız dayanan bilgisayar sürekli program yükleyince 4 ayda formatlık oldu. Ki hiç öyle hızlandırma programı gibi saçma sapan programlar da kullanmadım. Yine de kurduğum Windows'un daha kısa sürede kafayı yemeye başladığını fark ettim. O yüzden pek kurmak istemiyorum fakat bir ara denerim, teşekkürler.

Etkisi olmasa bile masaüstüne yeni bir simge geldiği zaman abim biraz kızıyor. Kafana göre program yükleme diyor. O yüzden yüklemeden önce izin almam lazım.
Ayrıca öyle zırt pırt program yükleyince bilgisayarın daha kısa sürede çöktüğünü fark ettim. Mesela uzun yıllar hiç program yüklemeden kullandığımda 4 yıl formatsız dayanan bilgisayar sürekli program yükleyince 4 ayda formatlık oldu. Ki hiç öyle hızlandırma programı gibi saçma sapan programlar da kullanmadım. Yine de kurduğum Windows'un daha kısa sürede kafayı yemeye başladığını fark ettim. O yüzden pek kurmak istemiyorum fakat bir ara denerim, teşekkürler.

Benim eklediğim yazılımdan şüphe mi duyuyorsun yoksa? 🤭😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı