Daxos
Hectopat
- Katılım
- 25 Mart 2021
- Mesajlar
- 573
Amazon.com.tr bunu alamyı düşünüyorum, alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geç, siparişi verdim.Q21i NC al.
Hayirli olsun.Çok geç, siparişi verdim.
Teşekkürler.Hayirli olsun.
Hocam merhaba, kulaklığı az önce iade etme kararı aldım, sanırım kullanılmış bir ürün yollandı. Ben daha çok tizleri seven biri olarak önerdiğiniz kulaklık iyi midir?Q21i NC al.
Iyidir.Teşekkürler.
Hocam merhaba, kulaklığı az önce iade etme kararı aldım, sanırım kullanılmış bir ürün yollandı. Ben daha çok tizleri seven biri olarak önerdiğiniz kulaklık iyi midir?
Hocam merhaba, kulaklığı aldım ancak dendiğim kadarıyla basslar çoook korkunç derecede yoğun, ekolayzır ile kıstım ancak bana gerçekten fazla geldi. Bunu kısmanın farklı yolu var mı?Iyidir.
Eq yaptiysan daha da kisilmaz muhtemelen basslar.Hocam merhaba, kulaklığı aldım ancak dendiğim kadarıyla basslar çoook korkunç derecede yoğun, ekolayzır ile kıstım ancak bana gerçekten fazla geldi. Bunu kısmanın farklı yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.