Elektronik QCY HT05 MELOBUDS 549 TL

Bu kutu tasarımını kullanışlı buluyor mu kullanıcılar? Airpods Pro dik kutulu ve pratik geliyor bana.
Ayrıca Life P2i'yi tecrübe etmiş var mı? Benzer fiyattaki diğer Anker ürünlerine kıyasla daha güncel bir model ve görüşmelerdeki arka plan sesini bastırmada daha iyi deniyordu.
 
Ürünü kullananlara bir soru soracağım. Bende bluetooth kulaklık var ancak bağlandığında sol kulaklıktan cızırtı sesi geliyor. QCY HT05 modelinde de böyle bir sorun var mı?
Hangi bluetooth kulaklık? HT05'de böyle bir problem yok. Aldığınız modeli belirtseniz karşılaştırmasını yaparız. R100 felan mı? Detayy?
 
Hangi Bluetooth kulaklık? HT05'te böyle bir problem yok. Aldığınız modeli belirtseniz karşılaştırmasını yaparız. R100 falan mı? Detayy?


Model bu, çok önceden almıştım ve dediğim gibi bir cızırtı sorunu var. HT05 modelinde de böyle bir sorun var mı diye sormuştum? Anladığım kadarıyla bir cızırtı sorunu yok.
 
Yok hocam HT05 modelinde böyle bir problem bulunmamakta. Sizin kulaklıkta sorun var mi true Wireless sorunlu zaten. HT05'te sıkıntı yok.

Anladım hocam. HT05 modelinde sesle dudak arasında bir gecikme var mı? Bendeki kulaklıkta bu sorunda var da. Bir de video izlemek ve müzik dinlemek için HT05 mi yoksa HT07 mi önerirsiniz?
 
Anladım hocam. HT05 modelinde sesle dudak arasında bir gecikme var mı? Bendeki kulaklıkta bu sorunda var da. Bir de video izlemek ve müzik dinlemek için HT05 mi yoksa HT07 mi önerirsiniz?
HT07'nin bir tık daha pil ömrü fazla.
Kutudan pil ömrü daha artıyor bir tık HT07 modeli ile.

HT07 modelinde sanki bir tık daha başarılı gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gecikme için bu videoda 12:05 zamanına bakabilirsiniz.
 
Bir süredir bu kulaklığı kullanıyorum. Genel olarak memnundum ancak uygulama ve fw güncellemeleri sonrası uygulaması kulaklığa otomatik bağlanmamaya başladı. Birde kulağımda yeterince sağlam duramadığı için dün Huawei 5i siparişi verdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı