QCY kulaklık alınır mı?

889306

Femtopat
Bu kulaklık iyi midir acaba? Daha once bir suru kulaklık aldim hepsinde sıkıntı yasadim. Fiyati 800 daha once kullanan var mi?

Screenshot_20250213_180317_Trendyol.jpg

Screenshot_20250213_180317_Trendyol.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben R50i kullanıyorum ona bir bakın derim.
ANC ve şeffaflık modu yok ama ses kalitesi daha iyi diye almıştım.
Yok hocam bundan sonra IEMlere geçme kararı aldım biraz odyofilliğe geçesim var :D ama mesela benim kardeşime ailem sormadan baseus kulaklık almış 700 liralık h2 pro kalite açısından geçiyor o yüzden qcy f/p güzel marka

Bu kulaklık iyi midir acaba? Daha once bir suru kulaklık aldim hepsinde sıkıntı yasadim. Fiyati 800 daha once kullanan var mi?

Eki Görüntüle 2422944

Eki Görüntüle 2422944
Aynısı bende var makinede pantolonun cebinde unutmama rağmen çamaşır makinesine girdi su aldı ancak bozulmadı taş gibi çalışıyor. 2 yıldır kusursuz kullanıyorum. Kutusu full şarjdayken 1 haftayı rahat götürüyor(günlük kullanımda). Ben tavisye ederim taş gibi kulaklık valla T13.

Aynısı bende var makinede pantolonun cebinde unutmama rağmen çamaşır makinesine girdi su aldı ancak bozulmadı taş gibi çalışıyor. 2 yıldır kusursuz kullanıyorum. Kutusu full şarjdayken 1 haftayı rahat götürüyor(günlük kullanımda). Ben tavisye ederim taş gibi kulaklık vallahi t13.

Benim icin de en onemli şey sarjinin uzun gitmesi herkes bu konuda dayanir demisti kullanam birinden de duymak iyi oldu. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı