QCY T13 kulaklık alınır mı?

Ben genelde 2 gün kullanıyorum. Ondan sonra takıyorum. Günde 4-5 saat kullanıyorum. Zaten kutunun şarjı olunca, kulaklık ile işin bitince geri koy dolar. Cızırtıya ben rastlamadım. Kronik yoktur diye düşünüyorum tek, yukarıda dediğim gibi. Bazen bir tanesi bağlanmıyor, kutuya tekrar koyup çıkarınca bağlanıyor.
İyi oyun falan oynamıyorum yüksek ses de kullanmam sadece YouTube'dan video falan izleyeceğim onun dışında öyle hareketli bir şekilde de kullanmayacağım 2-3 yıl götürür o zaman değil mi?

Kendime Freebuds SE, kardeşime T13 aldım. T13 o kadar iyiydi ki Freebuds aldığıma pişman oldum.
Ben de freebuds se almayı düşünüyorum. Kulakta nası duruyor, mikrofonu nasıl, ses kalitesi nasıl? Ayrıca qcy t5kullanmıştım önceden kalitesi berbatrı. Kendini geliştirmiş mi? Mikrofon olarak t13le freebuds arasında çok fark var mı cevaplarsan sevinirim

Ben geçen sene Kasım gibi almıştım bu zamana kadar çok memnundum ama son 1 haftadır ses bozuldu boğuk bir ses çıkıyor sanırım bu fiyata bu kadar oluyor ama güzel 1 sene geçirdim. Acaba garantiye göndersem değişim yaparlar mı? Pamuk eller cebe diyip ANC modeline mi geçeyim bilemedim.

Ben geçen sene Kasım gibi almıştım bu zamana kadar çok memnundum ama son 1 haftadır ses bozuldu boğuk bir ses çıkıyor sanırım bu fiyata bu kadar oluyor ama güzel 1 sene geçirdim. Acaba garantiye göndersem değişim yaparlar mı? Pamuk eller cebe diyip ANC modeline mi geçeyim bilemedim.
ANC modelini kullanıyorum. Açıkçası gayet memnunum. Şayet bozulursa düşünmeden tekrar alacağım bir kulaklık. Garanti konusu hakkında bir şey demek istemiyorum. Size kalmış.

ANC modelini kullanıyorum. Açıkçası gayet memnunum. Şayet bozulursa düşünmeden tekrar alacağım bir kulaklık. Garanti konusu hakkında bir şey demek istemiyorum. Size kalmış.
Sanırım ANC olanı alıp geçicem.
Bu arada linklediğim model ANC olan versiyonu değil mi yanlış almayayımda bu yeni çıktı galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı