QCY T13 alınır mı?

Alınır. Bütçe yakınında en iyi kulaklık. Mikrofon kalitesi gayet yeterli. Hiç sesimin anlaşılmadığına dair bir duyum almadım. Testlerine bakabilirsiniz. Ses kalitesinin de üzmeyeceğini söyleyebilirim. Özellikle bassları çok iyi veriyor. Batarya ömrü de şu şekilde:
Eki Görüntüle 1605376

Tek sıkıntısı kutusu. Çok çabuk çiziliyor ve parmak izi tutuyor. Onun dışında kapağın mıknatısı gayet iyi, onda bir problem yok.
T5 modelinde de öyle bi sorun vardı evet. Kutusu pürüzsüzdü. Sert bir zemine koymadığım halde çizilmişti. Umarım gelecek modellerde bunu atlatabilirler.
Görüşme yaparken karşı tarafın sesi zor anlaşılıyor.
Kötü mü o kadar? Dışarıda iken kullanmak istiyordum. Aramalarda sorun çıkarsın çok istemem.
1 aydır kullanıyorum, gerek telefon gerek laptop ve bende memnunum F/P olarak iyibir kulaklık.
Peki ya görüşme yaparkenki kalitesi nasıldır? Mikrofon sesi düzgün alabiliyor mu?

QCY, kulaklık dünyasında yüksek kaliteyi uygun fiyatla sunan en önemli markalardan biri olarak kabul ediliyor.
T13 modelinden genel olarak memnun çoğu kişi ama kimse mikrofon kalitesinden söz etmemiş. Nasıldır sizce?

Kötü mü o kadar? Dışarıda iken kullanmak istiyordum. Aramalarda sorun çıkarsın çok istemem.

Peki ya görüşme yaparkenki kalitesi nasıldır? Mikrofon sesi düzgün alabiliyor mu?
Sesim anlaşıldığı gibi karşı tarafın sesini de gayet net duyuyordum. Karşıdaki kişinin mikrofonu kötüyse kulaklıkla alakası yok. Kulaklıkta böyle bir sorun bulunmuyor.

Testlere bakıldığında anormallik gözükmüyor, şayet kullandığınız telefonun Bluetooth desteği vs. Etkileyebilir.

T5 modelinde de öyle bir sorun vardı evet. Kutusu pürüzsüzdü. Sert bir zemine koymadığım halde çizilmişti. Umarım gelecek modellerde bunu atlatabilirler.

Sorun sadece benim kulaklıkta da olabilir. Bunun haricinde gayet güzel. Müzik dinlerken, video izlerken net geliyor sesler. Bataryası da uzun gidiyor.

Sesim anlaşıldığı gibi karşı tarafın sesini de gayet net duyuyordum. Karşıdaki kişinin mikrofonu kötüyse kulaklıkla alakası yok. Kulaklıkta böyle bir sorun bulunmuyor.
O zaman güzel. T5 modelinde mikrofondan azıcık çektiğimi söyleyebilirim. Sesimin anlaşılması için illa sağ kulaklığı ağızıma dayamam gerekiyordu çünkü.
Aynen hocam içiniz rahat olsun.
O zaman güzel. Umarım üzmez.
Testlere bakıldığında anormallik gözükmüyor, şayet kullandığınız telefonun Bluetooth desteği vs. Etkileyebilir.
POCO X3 Pro kullanıyorum. Bluetooth 5.0 destekli. Sorun çıkarmaz herhalde mesafe ve kalite olarak.
QCY T12 kullanmıştım. 6 ayda sağ tarafın sesi kısıldı. Şu an 1 yılı doldu azıcık uzaklaştırsam bağlantısı kopuyor. QCY'den uzak durmaya karar verdim ben.
T13 modelinde düzeldiyse iyi.

Ne zamandır kullanıyorsunuz yani ne zaman sonra sol taraftan ses az gelmeye başladı?
Eylül ayından beri kullanıyorum, soldan az ses gelme olayı geçen hafta başladı. Öyle çok sık kullanan birisi de değilim bu arada. Haftada 3-4 kez maksimum 1 saat olacak şekilde kullanıyorum kulaklığı.

Huawei buds4I geçebilirsiniz kalitelidir.

Merhaba. Uzun araştırmalar sonucu QCY T13 modelini sipariş ettim ve pazartesi teslim olacak. Sizlere bir sorum var. QCY T13 nasıldır? Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun, batarya ömrü olsun nasıldır? Kullanılabilir mi? Yorumlarınız nedir? Kendim bir zamanlar T5 kullandım ancak çabuk bozuldu. Bluetooth bağlantısında ve bataryasında sorunlar oluştu, mikrofon kalitesi o kadar iyi değildi. Bu yüzden ne yazık ki QCY markasına karşı ön yargım var biraz.
T13 kullanan birisi olarak önermem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı