T5 modelinde de öyle bi sorun vardı evet. Kutusu pürüzsüzdü. Sert bir zemine koymadığım halde çizilmişti. Umarım gelecek modellerde bunu atlatabilirler.Alınır. Bütçe yakınında en iyi kulaklık. Mikrofon kalitesi gayet yeterli. Hiç sesimin anlaşılmadığına dair bir duyum almadım. Testlerine bakabilirsiniz. Ses kalitesinin de üzmeyeceğini söyleyebilirim. Özellikle bassları çok iyi veriyor. Batarya ömrü de şu şekilde:
Eki Görüntüle 1605376
Tek sıkıntısı kutusu. Çok çabuk çiziliyor ve parmak izi tutuyor. Onun dışında kapağın mıknatısı gayet iyi, onda bir problem yok.
Kötü mü o kadar? Dışarıda iken kullanmak istiyordum. Aramalarda sorun çıkarsın çok istemem.Görüşme yaparken karşı tarafın sesi zor anlaşılıyor.
Peki ya görüşme yaparkenki kalitesi nasıldır? Mikrofon sesi düzgün alabiliyor mu?1 aydır kullanıyorum, gerek telefon gerek laptop ve bende memnunum F/P olarak iyibir kulaklık.
T13 modelinden genel olarak memnun çoğu kişi ama kimse mikrofon kalitesinden söz etmemiş. Nasıldır sizce?QCY, kulaklık dünyasında yüksek kaliteyi uygun fiyatla sunan en önemli markalardan biri olarak kabul ediliyor.