Bataryası çok iyi, 6-7 saat çıkarır rahatlıkla. Ses kalitesi de QCY T5'e göre çok daha iyi, mikrofon kalitesini beğenmedim ben. Ayrıca sol taraftan daha az geliyor şu anda bende, ondan dolayı garantiye göndereceğim cihazı.
Kutunun üzerindeki tuşa bastığında kırmızı ışık yanıp sönmeye başladığı zaman şarj et kutuyu. Kırmızıya çabuk geçiyor kutu ama hala içinde 2 kez şart edecek kadar elektrik enerjisine sahip pili.
Ses vermiyor hocam. Yani sesi neredeyse köklemediysen vermiyor sesi. Verse bile verdiği ses öyle aşırı kulağa batan bir miktar değil. Sıkıntı çekmezsiniz o yönden.
Kutunun üzerindeki tuşa bastığında kırmızı ışık yanıp sönmeye başladığı zaman şart et kutuyu. Kırmızıya çabuk geçiyor kutu ama hala içinde 2 kez şart edecek kadar elektrik enerjisine sahip pili.
Kutunun üzerindeki tuşa bastığında kırmızı ışık yanıp sönmeye başladığı zaman şarj et kutuyu. Kırmızıya çabuk geçiyor kutu ama hala içinde 2 kez şart edecek kadar elektrik enerjisine sahip pili.
Hocam şimdi denedim düğmeye bastım mavi yandı şarja taktım sonra çıkarıp tekrar aynısını yaptım. Mavi ışık yeşile döndü öyle taktım tekrar. Ne anlama geliyor bu?