QCY T13 ANC alınır mı?

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Merhaba. Normalde kullandığım kablolu kulaklığım bozuldu, ben de yeni bir kulaklık alacağım. Bu sefer kablosuz almaya karar verdim ve başlıktaki ürünü buldum. Alınır mı? Ben bilgisayarda da kullanacağım, bilgisayarımda Bluetooth yok. Böyle işimi görecek bir USB dongle önerir misiniz? Menzili 2 veya 3 metre olsa yeter. Zaten bu USB dibimde duracak. Fiyatı ucuz olsun, işimi de görsün.

USB dongle olarak 50₺ fiyatı olanlar işimi görür mü?

Bir de bilgisayarcılarda veya ucuzluklarda daha ucuza bulabilir miyimUSB dongleyi?

Bir de bilgisayarcılarda veya ucuzluklarda daha ucuza bulabilir miyimUSB dongleyi?
Kasaya TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör ile bağlanıyorum bu dongleyi ben beğenmedim Bluetooth 5.0 almanı öneririm çünkü 3 metre geriye koltuğa veya yatağa uzanıp film izlerken kopmalar oluyor.

Hocam ANC ile ENC modellerinin farkı nedir?
ANC kulaklıklar, gürültüyü tamamen ortadan kaldırırken, ENC kulaklıklar dış gürültüyü azaltır ve dışarıdan gelen sesin bir kısmının geçmesine izin verir. ANC teknolojisi ve ENC teknolojisinin arasındaki en temel fark, biri gürültüyü tamamen ortadan kaldırırken (ANC), diğeri arkadan gelen gürültüyü sadece azaltır. AND dışarıdan gelen sesleri engelliyor ANC daha iyi ama ENC ben memnunum çok gürültülü ortamda değilsen ENC'de alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı