Merhaba, şu an neredeyse uygun fiyatlı kablosuz kulak içi kulaklık arayan kişilerin bildiği bilmese de karşısına çıktığı QCY T13 ANC ile deneyimlerimi paylaşacağım. Kulaklığı 500 TL fiyatla aldım. Kutusu sadeydi içerik olarak doluydu, kulaklık ise malzeme kalitesi olarak beklentimi karşılamadı ben siyah olan modeli kullandım beyaz olan belki daha kaliteli hissetirir. Şarj konusunda 7 saat kullanma olayı tamamen yalan şarj 4 ya da 5 saat gidiyor. ANC ise var denilemez bu cihazda ANC falan yok kulaklıksız zor duyduğum su damlaması sesini muzik kapalıyken yine duydum ANC sadece az biraz sesi azaltıyor. Ve bomba olaya gelelim bu kulaklığı yüksek voltaj ile şarj ederseniz sesin azalma ihtimali var ben bunu yaşadım. Çözüm ise modem gibi yavaş şarj eden USB girişleri kullanın olmazsa cihazı şarjı bitmiş şekilde kutusundan ayrı 7 veya 8 saat bekletin cihaz kendine gelir. Kaybolan cihazı ses ile bulma var ki cihazın bağlı olması lazım ve sesiz bir ortamda olmanız lazım. Cihazın sesi sesin azalma sorununu çözdükten sonra eskisine oranla bayağı arttı sanki JBL kullanıyormuşum gibi hissetirdi. Kulaklığın uygulaması yavaş çalışıyor ve kulaklık dışarı ses seviyesi %75 sonrasında dışarı ses veriyor. Sonuç olarak fiyatı yüzünden bu ürün alınabilir kulaklığın kutusu ve bir teki kayboldu yaşadığım sıkıntılar yüzünden aramadım bilene. Bu sorunları büyük ihtimalle bireysel olarak ben yaşadım genel olarak kullanıcı yorumları iyi. Aşağı kulaklıktan kalan son şeyi paylaşıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: