QCY T13 bozuk mu?

emineeee

Femtopat
Daha fazla  
Dün geldi kulaklıkların şarjı iyi gidiyorda kutunun şarjı bitti dün yeşildi, sonra %70 iken kulaklığı kutusuna koydum şarj oldu sonra mavi oldu ışığı şimdi de kırmızı sorunlu mu yoksa düzelir mi?

Yok kulaklıklar değil kutunun ışığı dışardaki kırmızı oldu bir günde %50'nin altına düşmüş hemen.

Hocam eğer uzun kullandıysanız T13'ün bataryası çok çok iyi değil onu söyleyebilirim ben günde en az 2 saat kullanıyorum ve kutusuna koyuyorum en az 1.5-2 hafta yetiyor.

Hocam eğer uzun kullandıysanız T13'ün bataryası çok çok iyi değil onu söyleyebilirim ben günde en az 2 saat kullanıyorum ve kutusuna koyuyorum en az 1.5-2 hafta yetiyor.
5-6 saat kullandım %70 e düştü şarjı sonra kutuya koydum hızlı şarj oldu kutunun şarjı hızlı bitti her gün kuyuyu şarja mı takıyorsunuz

5-6 saat kullandım %70'e düştü şarjı sonra kutuya koydum hızlı şarj oldu kutunun şarjı hızlı bitti her gün kuyuyu şarja mı takıyorsunuz.

Kullandıktan sonra tabii kutuya koyuyorum.
Eğer tek kullanımda kulaklıkların şarjını bitirip tekrar şarj ettiğinizde Full olan kutunun şarjı bitiyorsa ürününüzde sıkıntı var.
Değişim isteyin hocam ama hijyenik ürün olduğu için kabul ederler mi bilmiyorum.

Kullandıktan sonra tabii kutuya koyuyorum.
Eğer tek kullanımda kulaklıkların şarjını bitirip tekrar şarj ettiğinizde Full olan kutunun şarjı bitiyorsa ürününüzde sıkıntı var.
Değişim isteyin hocam ama hijyenik ürün olduğu için kabul ederler mi bilmiyorum.
Kulaklıkların şarjı yavaş bitiyor ama ona rağmen tümünü bitirmediğim halde kutunun şarjı bitiyor

Kulaklıkların şarjı yavaş bitiyor ama ona rağmen tümünü bitirmediğim halde kutunun şarjı bitiyor
Yani kulaklıkları tam doldurmasına gerek yok %30 daha doldursa yeterli ama kutunun şarjı bitiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı