İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise)Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi?
Kulaklıkta mevcut olan birşey, uğraşmaya değmez, kulağınız bir süre sonra alışıyor zaten.Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi?
Bendede aynı şekilde çok hafif geliyorBende de var kulaklığa ses gelince çok hafif dip ses yapıyor.
Servisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok.İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise)
3 tane aldım t13 hepsinde vardı pek problem sayılmaz.Bendede aynı şekilde çok hafif geliyor
Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislardiServisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok.
Xiaomi ayrı. Qcy in yok.Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.