Çözüldü QCY T13 şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkant29

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, kulakligi aldım kutusuyla birlikte sarja taktim. Kutudaki LED yesil yaninca cikardim sonrasinda kulakliklarin jelatinin durdugunu fark ettim gormemistim onlari cikardim ve geri taktim kirmizi yandi kulakliklarin ustundeki LED. 10 dk sonra baktigimda hiçbir isik yanmiyordu kutunun sarji yesildi hala yesil zaten, bu durumla karsilastim. Sonrasinda tekrar çıkarıp yerine koydum yine kirmizi yandi yine bir sure sonra bir şey yanmiyordu. Bu kulaklık su anda şarj oluyor mu anlamadim hiçbir isik yanmiyor ve kutunun sarji var yesilde. Bilen arkadaşlar yardim edebilirse mutlu olurum.

Çözüm
Kulaklıklar tamamen şarj olunca 1 dakika boyunca mavi ışık yanıyor, sonrasında ışık tamamen sönüyor. Kulaklığı yerinden çıkarıp geri takın ve bir süre gözleyin, dediğimi göreceksiniz.
Kulaklıklar tamamen şarj olunca 1 dakika boyunca mavi ışık yanıyor, sonrasında ışık tamamen sönüyor. Kulaklığı yerinden çıkarıp geri takın ve bir süre gözleyin, dediğimi göreceksiniz.

Teşekkür ederim ben tamami dolunca sondugunu bilmiyordum kutu gibi yesil yaniyor sanmistim. Kulakligi begendim fakat “tuesday” ve “oracle” sarkilarinin basinda bir cizirti sesi var sonra geciyor. Tuhaf.

Senin de var mi dostum. Eger sende de olduysa ondan dediysen yani, bazi kisimlarda oluyor zaten garantiyle falan ugrasmayayim. Cunku sinavim var bu sene de :D

Evet bende de var ve şu an enedim, bir sorun yok gibi iki şarkıda da. Uygulamayla kullanıyorum ben, siz de uygulamayı yükleyin düzelir belki. Ve son seslerde sesi kötü veriyor, orta ses seviyesi bile gayet yeterli zaten. Ortalama ses seviyesinde kullanmanızı öneririm.

Evet bende de var ve şu an enedim, bir sorun yok gibi iki şarkıda da. Uygulamayla kullanıyorum ben, siz de uygulamayı yükleyin düzelir belki. Ve son seslerde sesi kötü veriyor, orta ses seviyesi bile gayet yeterli zaten. Ortalama ses seviyesinde kullanmanızı öneririm.
Uygulamadan defaultu bass yaptim muthis oldu hocam valla :D

Tamamdır o zaman hocam, sorununuz çözüldüyse ne mutlu bize.

Hocam ilk olarak yardimlariniz icin teşekkürler. Sorunum cozulmemis hocam :D ortanin bir tik ustunde bile basslarda cizirtı yapiyor sadece sol kulaklık yani sıkıntı var. İnşallah degisim yaparlar memnun kaldim genel olarak Hepsiburada'dan almistim. Hani sahinlerde cizirtili bass var ya onun gibi yapiyor ayni :D

Hocam ilk olarak yardimlariniz icin teşekkürler. Sorunum cozulmemis hocam :D ortanin bir tik ustunde bile basslarda cizirtı yapiyor sadece sol kulaklık yani sıkıntı var. İnşallah degisim yaparlar memnun kaldim genel olarak Hepsiburada'dan almistim. Hani sahinlerde cizirtili bass var ya onun gibi yapiyor ayni :D
Sadece solda varsa sorunludur hocam dediğiniz gibi. En azından şarj olayını çözüme kavuşturmuş olduk.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı