QCY T13 şarjı çabuk bitiyor

Pardish0Nn

Centipat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
396
Çözümler
1
QCY T13 kulaklığın kutusunun şarji çok çabuk bitiyor. kulaklığı günde 2-3 kere ve ortalama 1-2 saat kullanıyorum ve kutusuna yüzde 90-80 aralığında şarja koyuyorum. fakat az kullanmama rağmen, kutusunun şarji yeşilden maviye daha sonrasında kırmızıya çok çabuk düşüyor. Kulaklığın şarjını hiç tamamen düşürmedim bile, kulaklığı yeni aldım, sıkıntılı ürün mü yoksa herkes için durum aynı mı?
 
Kutunun şarjı %90'a kadar yeşil. %90-%50 arası mavi %50-%0 arası kırmızı yanar.
Kankam biliyorum, onu sormamistim aslında sorduğum soru şuydu, ben kulaklığı her gün 1-2 saat kullanıyorum max. ama kutunun sarji 2 gün dayanmıyor bile. yani, 1-2 saat kullandığım kulakligi kutusuna koyuyorum, yeşil, diğer gün de 1-2 saat kullanıyorum maviye düşmüş oluyor. yani kulaklığın dinleme süresi 8 saat diye geçiyor ve kutusunda 40 saat kullanımı var, öyle yazıyor. ama ben 8 saat bile kullanmadım kulaklığı. anlatabilmişimdir umarım.
 
Son düzenleme:
Satılan ürünlerin Kutusunda yuzde 35'inde bu sıkıntı varmış. Ayrıca daha 1 yıllık kullanım dolmadan kulaklığın şarjı oldukça düştü. Yüksek seste 7 saat ve üstü alabiliyorken şu anda 4. saatte yüzde 10'lara kadar geriledi. Kulaklık konusunda markanın önemini anlamış oldum. Sennhieser, Sony, Beats, AKG, AT gibi markalarının kulaklıklarına yönelmek daha mantıklı. Para verip uzun süre aynı stabilite de kullanmak mı, Ucuz ürün alıp kaliteden ödün verip kullan-at şeklinde kullanmak mı? bence, araştırıp Sağlam bir markanın kulaklığını alıp uzunca kullanmak daha mantıklı. Ucuz etin yahnisi, Teşekkürler QCY.
 
Satılan ürünlerin kutusunda yuzde 35'inde bu sıkıntı varmış. Ayrıca daha 1 yıllık kullanım dolmadan kulaklığın şarjı oldukça düştü. Yüksek seste 7 saat ve üstü alabiliyorken şu anda 4. saatte yüzde 10'lara kadar geriledi. Kulaklık konusunda markanın önemini anlamış oldum. Sennhieser, Sony, Beats, AKG, at gibi markalarının kulaklıklarına yönelmek daha mantıklı. Para verip uzun süre aynı stabilite de kullanmak mı, ucuz ürün alıp kaliteden ödün verip kullan-at şeklinde kullanmak mı? Bence, araştırıp sağlam bir markanın kulaklığını alıp uzunca kullanmak daha mantıklı. Ucuz etin yahnisi, teşekkürler qc.

Satılan ürünlerin kutusunda yuzde 35'inde bu sıkıntı varmış. Ayrıca daha 1 yıllık kullanım dolmadan kulaklığın şarjı oldukça düştü. Yüksek seste 7 saat ve üstü alabiliyorken şu anda 4. saatte yüzde 10'lara kadar geriledi. Kulaklık konusunda markanın önemini anlamış oldum. Sennhieser, Sony, Beats, AKG, at gibi markalarının kulaklıklarına yönelmek daha mantıklı. Para verip uzun süre aynı stabilite de kullanmak mı, ucuz ürün alıp kaliteden ödün verip kullan-at şeklinde kullanmak mı? Bence, araştırıp sağlam bir markanın kulaklığını alıp uzunca kullanmak daha mantıklı. Ucuz etin yahnisi, teşekkürler QCY.

Kutuyu şarj ederken kulaklıkları da içinde bulundurman batarya performansını düşürür, hem zaten bu fiyata 4 saat götürmesi bile yeterli fazla beklentimiz olması saçma fakat böyle kalıcı sorunlarla gelmesi yakışmıyor dediğin gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı