QCY T13 vs QCY T13 ANC

TR_Kingmetofom

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Performax 650W Oasis 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası
Gigabyte GA-A320M-H AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart
AMD ATHLON 3000G 2 Core, 3,50GHz Radeon VEGA3 AM4
Samsung 256 GB M.2 MZ-VLQ2560 SSD
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16
Snowman RGB İşlemci Fanı
Bu iki kulaklık arasında ki fark nedir? Aradaki yaklaşık 150 TL'lik farkı vermeye değer mi? Bu fiyatlara daha performanslı bir kulaklık var mıdır?(Not: Kulaklık tercihim siyah renkli, silikonlu, kulak içi ve Bluetooth olanındandır.)Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Aralarinda fark yok, ikisi de ayni kulaklik. ANC ozelligi butun T13'lerde var. ANC, aktif gurultu engelleme demek.

Edit: ANC'li ve ANC'siz iki farkli versiyonu varmis, kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Aralarinda fark yok, ikisi de ayni kulaklık. ANC ozelligi butun T13'lerde var. ANC, aktif gurultu engelleme demek.

Peki başka kulaklık öneriniz var mıdır bu fiyatlara göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ANC olmayan versiyonu var. ANC'li olanı nasıldır tam bilemiyorum ama çok gürültülü ortamlarda kullanmayacaksan bence gerek yok.

Evden okula giderken otobüse biniyorum. Çok sesli oluyor bir de gelirken yürüyerek geliyorum bazen rüzgar sesi oluyor. ANC özelliği işime yarardı doğrusu.

Kulaklık silikonlu olduğu için %70-80 oranında dışarıdan gelen gürültüyü engelliyor. Ama aşırı bir gürültü oluyorsa o zaman ANC'li olanını al.

Yukarıdaki arkadaş bunun T13 lerce ANC özelliği olduğunu söyledi aradaki farkı anlamadım.

Aralarinda fark yok, ikisi de ayni kulaklik. ANC ozelligi butun T13'lerde var. ANC, aktif gurultu engelleme demek.
Düz T13'lerde ANC bulunmuyor. Sadece ENC bulunuyor, o da mikrofonla konuşurken dış sesleri azaltan bir teknoloji. ANC ise aktif gürültü engelleme ve T13 ANC'de bulunuyor. T13'te bulunmuyor.

Ben kendi kullandığım ANC'siz T13'teki uygulamasında ANC özelliğini göremiyorum, muhtemelen yok.

Şu videoda aradaki farkı anlatıyordur, bir izle istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evden okula giderken otobüse biniyorum. Çok sesli oluyor bir de gelirken yürüyerek geliyorum bazen rüzgar sesi oluyor. ANC özelliği işime yarardı doğrusu.
Öncelikle ikisininde kullandım ancsiz olanı bugün sattım. Ben anclisini daha dün aldım aralarındaki fark kesinlikle anc değil kimseye inanma.Sadece Sarjı konusunda t13 daha iyi. T13'ün t13 ANC'den farkları:1-)t13 anc nin kutu kapağı sabitleme yeri var ve çok işe yarıyor t13 kapağı gevşiyor ve kulaklıkları alırken kapağı kapanıyor çok kolay bir şekilde. 2-)anc var herkes biliyor ama şunu söylemek istiyorum anc mükemmel çalışıyor sesin %80 kesiyor neredeyse ve şeffaf mod var t13te varımdır bilmiyorum şeffaf moda aldığınızda kulaklık kulağınızda yokmuş gibi duyuyorsunuz baya rahat duyuyorsunuz karşınızdaki ve etrafı. 3-)anc'lisinde 10mm sürücü var normalinde 7.? Sürücü var hatırlamıyorum ses yüksekliği olarak daha iyi ancli. 4-) anc li olanın sesler daha dengeli geliyor. 5-)Normalinde kutu parlak yapıda çok kolay çiziliyor ama beyaz alırsanız çizilmeler çok belli olmuyor.anclide kutu mat çok güzel. 6-)Bu herkese göre değişir bence kutu tasarımı anclinin daha iyi oval. Normalinde daha keskin. 7-)Normalinde kutu çok az daha büyük ve kutu küçük olunca daha az yer kaplar. NOT:7 boş bişey olabilir söylemek istedim. Kesinlikle ancli daha iyi vermeye kesinlikle değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı