QCY T13'ü bilgisayarda kullanmak için dongle önerisi

erkek adam

Hectopat
Merhaba, başlıktaki kulaklığı almayı düşünüyordum ama bilgisayarımda Bluetooth özelliğinin olmadığını fark ettim. Bu yüzden Bluetooth mini adaptörü almam gerekiyor.
Kulaklık Bluetooth 5.0 sürümünde olduğu için, adaptörüde mi 5.0 almam gerekir? Ya da 4.0 olanlardan alsam da olur mu?
Adaptör için ürün önerecekseniz 100 TL'yi geçmezse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kulaklığımın linki: https://www.hepsiburada.com/qcy-t13...-kulaklik-p-HBCV00000Z5TNJ?magaza=Hepsiburada

Ben olsam UB500 alırdım. Çünkü Bluetooth sürümleri arasında performans fark edebiliyor. Kulaklığınız 5.1, en azından 5.0 bir adaptör alın derim. 4.0 düşük kalır.

Ben olsam UB500 alırdım. Çünkü Bluetooth sürümleri arasında performans fark edebiliyor. Kulaklığınız 5.1, en azından 5.0 bir adaptör alın derim. 4.0 düşük kalır.
Çok profesyonel bir deneyime ihtiyacım yok. 4.0 sürümü çalışırsa o beni idare eder diye düşünüyorum. 5.0 ile aralarında çok büyük bir fark var mı?

Hocam ben de çok güvenerek bunu aldım ama izlerken oturduğum yerden kımıldasam bile kesilmeler yaşıyorum. İyi bir marka ve 5.0 ama niye öyle oldu anlamadım. Benim kulaklık da T13.

Hocam ben de çok güvenerek bunu aldım ama izlerken oturduğum yerden kımıldasam bile kesilmeler yaşıyorum. Benim kulaklık da T13. İyi bir marka ve 5.0 ama niye öyle oldu anlamadım.
Eğer Wi-Fi ile kullanıyorsan ve 2.4 GHz ise parazitlenmeler olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı