QCY T5 nasıldır?

Ekin2407

Decipat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
1.683
Makaleler
3
Çözümler
6
Arkadaşlar QCY T5 sipariş ettim 120 liraya. Kullananlar varsa görüşlerini paylaşabilir mi, pişman olur muyum? Hem benim için hem de almayı planlayan planlayacak arkadaşlar için rehber bir konu olmuş olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre ses kalitesi çok iyi, film izlerken oyun oynarken gecikme yok ancak çok çabuk bozuluyor ya da bana öyle denk geldi. 2 tane aldım çok az kullanmama rağmen ikisi de bozuldu.
 
1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, ses düzeyi olarak bir tık kısık kalıyor ancak gayet tatminkar bir sonuç veriyor. Şarjı uzun gidiyor ne zaman şarj ettiğimi vs unutuyorum.
 
Ben kullanıyorum. Ses kalitesi aman aman değil ama fiyatına göre olması gerektiği düzeyde. 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. İlk zamanlarda çok fazla kullanmama rağmen sorun çıkarmadı. Bu sıralar kulaküstü kullandığım için rafa kaldırdım. Arada kutunun şarjı bitince kulaklık kendi kendisine telefona bağlanıyor kutuda iken. O yüzden t"elefondan niye ses gelmiyor bozuldu mu yoksa?" gibi anlık gariplikler yaşayabilirsin. Gecikme modu çok güzel çalışıyor hakkını vermek gerek. Mikrofonu da bu fiyat bandında ki rakiplerine göre daha iyi. Kısacası günlük kullanım için oldukça ideal. Eğer müzikte duyulmayan enstrümanları duyayım gibi bir düşüncen varsa işini görmeyebilir.
 
Ben kullanıyorum. Ses kalitesi aman aman değil ama fiyatına göre olması gerektiği düzeyde. 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. İlk zamanlarda çok fazla kullanmama rağmen sorun çıkarmadı. Bu sıralar kulak üstü kullandığım için rafa kaldırdım. Arada kutunun şarjı bitince kulaklık kendi kendisine telefona bağlanıyor kutuda iken. O yüzden t"elefondan niye ses gelmiyor bozuldu mu yoksa?" gibi anlık gariplikler yaşayabilirsin. Gecikme modu çok güzel çalışıyor hakkını vermek gerek. Mikrofonu da bu fiyat bandında ki rakiplerine göre daha iyi. Kısacası günlük kullanım için oldukça ideal. Eğer müzikte duyulmayan enstrümanları duyayım gibi bir düşüncen varsa işini görmeyebilir.

Hocam tebrik ederim o şarjı nasıl bitirdiniz :D kutunun şarjını daha hiç bitirememiştim öğrendiğim iyi oldu.
 

Geri
Yukarı