QCY T5 Nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda kablosuz kulak içi almayı düşünüyorum ve bütçem 150TL kadar. QCY T5'i görüntüsü ve markayı daha önceden kullandığımdan dolayı beğendim. Biraz araştırma yapınca da sadece şu videoyu bulabildim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda T5'in diğerlerinden daha iyi olduğu söyleniyor fakat bir de size sormak istedim. Kullananlar var ise ürün hakkındaki yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Almaya değer bir ürün müdür? Ağırlıklı olarak spor yaparken müzik dinlemek için kullanacağım, o yüzden müzik kalitesi ve kulakta duruşu benim için daha önemlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanan birisi olarak kulaklığın kesinlikle spor yaparken kullanmaya uygun olmadığını söyleyebilirim. Aşağı doğru uzanan çubuğu nedeniyle tam olarak kulağın içerisine diğerleri kadar girmiyor. Günlük kullanımda bu kesinlikle sorun değil ama dediğim gibi spor yaparken kullanabilmen imkansız.

Bu tarz kulağı çevreleyen kulaklıklara bak bence.

1580852712627.png

Kullanan birisi olarak kulaklığın kesinlikle spor yaparken kullanmaya uygun olmadığını söyleyebilirim. Aşağı doğru uzanan çubuğu nedeniyle tam olarak kulağın içerisine diğerleri kadar girmiyor. Günlük kullanımda bu kesinlikle sorun değil ama dediğim gibi spor yaparken kullanabilmen imkansız.

Bu tarz kulağı çevreleyen kulaklıklara bak bence.

Eki Görüntüle 496761
O tarz kulağı çevreleyen kulaklıklardan daha önceden kullandım fakat benim için normal kulak içi kulaklıklardan pek bir farkı olmadı. Bir de istediğim tam kablosuz olduğu için daha çok bu modelleri es geçiyorum. Yine de teşekkürler.

Ben de kullanan biri olarak söylemek istediğim şey; başka ve daha kaliteli modelleri incelemen.

Aldım fakat ses ve ergonomi konusunu pek beğenemedim. Ve evet kulaktan düşüyor.

Tam kablosuz bir kulaklıktan bu fiyat aralığında nasıl bir ses performansı bekliyordunuz ki? Gayet fiyatına oranla iyi bir ses veriyor. Ve günlük kullanımda asla kulaktan düşme gibi bir sorunu da yok. Tek sıkıntısı bazen algılamayan dokunmatik yüzeyi.

Bende t1c vardı. Kutusunu kaybettiğim için t5 aldım daha şimdi elime geçti.Ses kalitesinden çok anlayan biri değilim ama arkadaştaki airdotsla karşılaştırdım,çok daha iyi. Qcy t1den ses kalitesi farkı pek hissedemedim ama belirgin bi şekilde ses seviyesi yükseltilmiş.Dokunmatik olayını saçma yapmışlar parça atlamak için uzun dokunmak gerekiyo bana kanser geldi ama zamanla alışılabilir gibi. Bir de tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana.Kulakta duruşu biraz kaba. Genel olarak fiyatına göre çok iyi. Spor için bence qcy t2c daha iyi. Ancak Qcy t2cnin de ses seviyesi biraz düşük.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı