Qiyana nasıldır?

• Konuyu başlatan Rifmon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.010

Rifmon

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, ben Qiyana oynayacağım. Arkadaşlarım nerf yedi falan dedi de sizce nasıl? İdare eder mi ve çok da oynanmıyormuş, tam benlik. Sizce ileriki zamanlarda çok oynanır mı? Ona göre OTP'liyeceğim de. Cevap verirseniz sevinirim ve top lanede de oynanır mı yani takım taşınır mı? 1v1'de iyi mi?

Early'si çok güçsüz ona göre oynamak gerek. Bu arada kesinlikle Top'ta oynanmaz tank herolarını eritebilen bir Hero değil. Alışırsanız ve üstünlük kurarsanız(tank harici şampiyonları) teklersiniz. Tank karakterlerinin canı yarıda falan kalır Full combo ile.

Early'si çok güçsüz ona göre oynamak gerek. Bu arada kesinlikle Top'ta oynanmaz tank herolarını eritebilen bir Hero değil. Alışırsanız ve üstünlük kurarsanız(tank harici şampiyonları) teklersiniz. Tank karakterlerinin canı yarıda falan kalır Full combo ile.
Hocam açıklamanızdakiyle LoL oynayabiliyor musunuz? Arkadaşta da benzer bir sistem var ona göre söyleyeceğim.

Qiyana ile taşıyabilir misin çok emin değilim fakat takım savaşlarında ultisiyle bayağı oyunun kaderini değiştirebilirsin. Solo'da daha önce oynamadım fakat Mid'de rangeli şampiyonlara karşı bile oynanabiliyordu. Lane'de kolay kolay kaybetmezsiniz fakat Build 3 eşya falan almadan fazla hasar çıkarmak zor biraz.

Hocam açıklamanızdakiyle LoL oynayabiliyor musunuz? Arkadaşta da benzer bir sistem var ona göre söyleyeceğim.

Evet hocam V-Sync açık 60FPS alabiliyorum ejder pitinde sadece 40 45'e düşüyor oda benim için sorun olmuyor. Ayarlarım şöyle.
Karakter kalitesi: Çok düşük.
Efekt kalitesi: Düşük.
Çevre kalitesi: Orta.
Gölgeler: Kapalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı