Hiçbir motosiklet ehliyet sınıfında CC kısıtlaması yok, KW kısıtlaması var. A1'de 11 kW, A2'de 35 kW, A sınıfında ise kısıtlamasız.Kullanabilirsin hocam sıkıntı olmaz. 125CC'ye kadar izin var A1 ehliyete.
Baktım ama her yerde 125cc sınırı var yazıyor A1 için kaynak var mıdır?Hiçbir motosiklet ehliyet sınıfında CC kısıtlaması yok, KW kısıtlaması var. A1'de 11 kW, A2'de 35 kW, A sınıfında ise kısıtlamasız.
Baktım ama her yerde 125cc sınırı var yazıyor A1 için kaynak var mıdır?
1. ve 2. attığınız kaynaklar yanlış bilgi veriyor ama 3. kaynak doğru.Motosiklet Ehliyeti - Gelişim Sürücü Kursu Otomobil ve B1- A-A1-A2 Motor Ehliyetleri
Gelişim Sürücü Kursu Kadıköy'de otomatik ve düz vites seçenekleriyle motosiklet, otomobil, B1 ATV ehliyeti ve özel direksiyon dersleri alın. Uzman kadromuzla güvenli ve keyifli sürüş deneyimi yaşayın!www.gelisimsurucu.com
![]()
Motor Ehliyeti İçin Sınıflar | A,A1,A2 Nedir
Kw =Kilowatt Hp = beygirMotosiklet ehliyetleri 01 ocak 2016 tarihi itibariyle 3 sınıfa ayrılmıştır (ilgili kanun maddesi) A1 motosiklet ehliyeti alma yaşı 16 ve motor hacmi 125 cc (11 kw/14 hp) ye kadar motosiklet kullanabilir.A1 motosiklet ehliyeti M motorlu bisiklet(Moped)ehliyetini...www.sirinevlersurucukursu.com.tr
![]()
Ehliyet Sınıfları Nelerdir, Hangi Araçları Kullanır?
Ehliyet sınıfları nelerdir, ehliyet türleri hangi araçları kullanır? Motor ehliyet sınıfları gibi araç türlerine göre detayları sayfamızdan öÄren.www.sigortam.net
Daha fazlasına gerek yok bence.
Örneğin bende de A2 sınıfı ehliyet var. 500-600cc deniyor ama 400 CC'lik ZX-4RR kullanamıyorum. Ama gidip 35 kW sınırlandırılmış MT-07 kullanabiliyorum. Karıştırılan bir konu.
1. ve 2. attığınız kaynaklar yanlış bilgi veriyor ama 3. kaynak doğru.
Evet işte başkası görüp de onu doğru bilgi sanmasın diye yazdım.Yanlış olan kısımlar nereler? 125cc'ye kadar veya 600cc'ye kadar kısımlarından bahsediyorsanız zaten onu bende belirttim.
Cc sınırı sadece A1'de var, attığınız kaynakta da yanlış var.Motosiklet Ehliyeti - Gelişim Sürücü Kursu Otomobil ve B1- A-A1-A2 Motor Ehliyetleri
Gelişim Sürücü Kursu Kadıköy'de otomatik ve düz vites seçenekleriyle motosiklet, otomobil, B1 ATV ehliyeti ve özel direksiyon dersleri alın. Uzman kadromuzla güvenli ve keyifli sürüş deneyimi yaşayın!www.gelisimsurucu.com
![]()
Motor Ehliyeti İçin Sınıflar | A,A1,A2 Nedir
Kw =Kilowatt Hp = beygirMotosiklet ehliyetleri 01 ocak 2016 tarihi itibariyle 3 sınıfa ayrılmıştır (ilgili kanun maddesi) A1 motosiklet ehliyeti alma yaşı 16 ve motor hacmi 125 cc (11 kw/14 hp) ye kadar motosiklet kullanabilir.A1 motosiklet ehliyeti M motorlu bisiklet(Moped)ehliyetini...www.sirinevlersurucukursu.com.tr
![]()
Ehliyet Sınıfları Nelerdir, Hangi Araçları Kullanır?
Ehliyet sınıfları nelerdir, ehliyet türleri hangi araçları kullanır? Motor ehliyet sınıfları gibi araç türlerine göre detayları sayfamızdan öÄren.www.sigortam.net
Daha fazlasına gerek yok bence.
Örneğin bende de A2 sınıfı ehliyet var. 500-600cc deniyor ama 400 CC'lik ZX-4RR kullanamıyorum. Ama gidip 35 kW sınırlandırılmış MT-07 kullanabiliyorum. Karıştırılan bir konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.