QJ SRK 125 S vs TRX 12

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Başlangıç motoru için alacağım. Kafamda bu iki model var. Motorlar nasıldır, marka nasıldır, parça sıkıntısı çeker miyim? Çin motoru sonuçta ama baktığım kadarıyla motor hakkında o kadar kötü yorum da göremedim. Açıkçası bu iki model arasında mı kalmalıyım yoksa başka 125 CC naked modellere mi bakmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabildiğince naked bak. Elbet ufak tefek düşüp kalkarsın boşuna grenaj masrafın çıkmasın. Ehliyetin A1 mi? Ona göre önerelim.

Aynen ehliyet A1 en fazla 125CC kullanabilirim.

Olabildiğince naked bak. Elbet ufak tefek düşüp kalkarsın boşuna grenaj masrafın çıkmasın. Ehliyetin A1 mi? Ona göre önerelim.

Dediğiniz gibi naked bakmamın sebebi o çok fazla bir tecrübem olmadığı için öğrenirken illaki düşerim hatta eğer ki para biraz daha çıkarsa veya alacağım motorda hazır olarak denk gelirse koruma takozu da almayı düşünüyorum.

Ben motor tercih edecek olsam köklü markalardan tercih ederdim çünkü genelde çinden tedarik edilen modeller 1-2 sene sonra rafa kalkıyor. Sonra ne parçasını bulursunuz ne de satabilirsiniz.

Koruma takozu da iyi olur. Ha bir de alacağın motorda mutlaka abs olsun.

Ben motor tercih edecek olsam köklü markalardan tercih ederdim çünkü genelde Çin'den tedarik edilen modeller 1-2 sene sonra rafa kalkıyor. Sonra ne parçasını bulursunuz ne de satabilirsiniz.

Koruma takozu da iyi olur. Ha bir de alacağın motorda mutlaka abs olsun.

Bu söylediğim motorda ön arka ABS var tipi görünüşü falan da hoşuma gitmişti o yüzden bu markayı modeli söyledim ama eninde sonunda marka Çin yani ne olacağı da pek belli olmaz.

Başlangıç motoru için alacağım. Kafamda bu iki model var. Motorlar nasıldır, marka nasıldır, parça sıkıntısı çeker miyim? Çin motoru sonuçta ama baktığım kadarıyla motor hakkında o kadar kötü yorum da göremedim. Açıkçası bu iki model arasında mı kalmalıyım yoksa başka 125 CC naked modellere mi bakmalıyım?

Hocam dediğim gibi kronik sıkıntıları çok eziyet çekmeye değer mi? İnternette 10 yorumdan 7'si kroniği var şeklinde

Memnun musun frenlerden arka frenden.

Frenler cidden gayet güzel gittiği kadar durduruyor ama konu lastiklere gelecek olursa berbat ötesi diyebilirim.

2000-3000 kilometrelik tecrübemde lastiklerim yüzünden 1 kere motoru sağa yatırdım.
Islak zeminde yol tutuşu yok denilecek kadar az.
Size tavsiyem motoru almayı düşünüyorsanız aldıktan sonra bütçeniz artarsa lastik değişimini kesinlikle yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı