Arkadaşlar merhaba. Fotoğraftaki parça kırıldı. Aramadığım servis, sormadığım parçacı kalmadı. Kaynak yaptırmak istedim fakat ustalar bu kaynak tutmaz dedi. Döküm malzemeymiş sanırım alüminyum. Vites bu parçaya bağlı olduğu için vites atamıyorum motorda. Kullanamıyorum şu an. Ne yapılabilir bilen arkadaşlar abiler bir yardım etsin karşılığı neyse yapacağım.
Yapıcak bir şey yok. En doğru çözüm parçayı değiştirmektir ama malum biz bu forumda defalarca anlattık almayın şu qj dir vogedir bilmem nedir diye 5 ay parça ararsınız diye. Millet bizi eleştirdi(çok bildiğini zannedenler şimdi onlarda geliyor bizim dediğimize) herneyse konumuz o değil olan olmuş çözüm bulmalıyız. Alüminyum kaynağı ile kaynak yapılabilir. Çoğu usta uğraşmak istememiştir. Tanıdık ettik varsa referans ile git o zaman yaparlar. Onun dışında başka bir modelin parçası oraya uyuyor ise uydurma da yapabilirsin geçici olarak orijinal parçayı artık aylarca bekleyeceksin.
Yapacak bir şey yok. En doğru çözüm parçayı değiştirmektir ama malum biz bu forumda defalarca anlattık almayın şu qjdir vogedir bilmem nedir diye 5 ay parça ararsınız diye. Millet bizi eleştirdi(çok bildiğini zannedenler şimdi onlarda geliyor bizim dediğimize) her neyse konumuz o değil olan olmuş çözüm bulmalıyız. Alüminyum kaynağı ile kaynak yapılabilir. Çoğu usta uğraşmak istememiştir. Tanıdık ettik varsa referans ile git o zaman yaparlar. Onun dışında başka bir modelin parçası oraya uyuyor ise uydurma da yapabilirsin geçici olarak orijinal parçayı artık aylarca bekleyeceksin.
Hocam öncelikle teşekkür ederim söylediklerinize bende hak veriyorum özellikle parça konusunda fakat hem sınıfına göre hem de bütçeme göre en mantıklı gelen motor buydu. Hala daha çok seviyorum motorumu tamamen kendi hatam yüzünden böyle bir sorun oluştu. Alüminyum kaynağı yarın birkaç yere soracağım eğer yaparlarsa ve kaynak tutarsa ne mutlu bana.
Arkadaşlar merhaba. Fotoğraftaki parça kırıldı. Aramadığım servis, sormadığım parçacı kalmadı. Kaynak yaptırmak istedim fakat ustalar bu kaynak tutmaz dedi. Döküm malzemeymiş sanırım alüminyum. Vites bu parçaya bağlı olduğu için vites atamıyorum motorda. Kullanamıyorum şu an. Ne yapılabilir bilen arkadaşlar abiler bir yardım etsin karşılığı neyse yapacağım.