QJ SRK 125S vs RKS srk125s

ArdaSaraccc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bir motora baslamak istiyorum A1 ehliyetim neredeyse yolda ve qj markasının alt markası olan RKS ile arasında kaldım. Ankara'da yasıyorum qj bayisi bulamadım. RKS bayisi biraz var hangisini düşünmem gerekiyor.

Motoru ortalama 1 yıl kullanıp satacagım icin ABS cok önemli degil cbs ile de tecrübem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
R olanda ABS, cbs farkı vardı. Kesinlikle ABS olanı seçin deneyiminiz de olsa yol şartları farklı olabilir ABS büyük nimet.

Teşekkür ederim yüksek ihtimalle RKS srk 125r modelini alacagım s modelinde selenin rahat olmadıgını ve oturuş pozisyonunu kötü buldum üstüne oturma şansım oldu ikisinin de ama yüksek ihtimalle qj bulabilirsem direk onu alacağım.

Teşekkür ederim yüksek ihtimalle RKS srk 125r modelini alacagım s modelinde selenin rahat olmadıgını ve oturuş pozisyonunu kötü buldum üstüne oturma şansım oldu ikisinin de ama yüksek ihtimalle qj bulabilirsem direk onu alacağım.
Kesinlikle QJ alın aradaki fark çok değilse. ABS büyük bir fark, bu arada yerinizde olsam CBS'yi iptal ederdim virajda size sıkıntı yaratabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı