Sapphire1525
Kilopat
- Katılım
- 3 Aralık 2020
- Mesajlar
- 5.010
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 20
Dostum merhaba bu kulaklıklardan herhangi birini aldın mı ? Memnun musun, ses kalitesi olsun sağlamlığı olsun vs. ? Bir de bu kulaklığın kablosunu değiştirmek istersem nasıl bir kablo almalıyım, nereden almalıyım hiç bir fikrim yok o konuda bilgisi olan biri yazabilir mi ?KZ EDS 1DD Dinamik Sürücü Bas Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
QKZ VK4 Dinamik Sürücü Kulak İçi Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
Hocam bu üç kulaklıktan hangisi daha iyi?KZ EDX Ultra 1DD Kulak İçi Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
Dostum merhaba bu kulaklıklardan herhangi birini aldın mı? Memnun musun, ses kalitesi olsun sağlamlığı olsun vs. ? Bir de bu kulaklığın kablosunu değiştirmek istersem nasıl bir kablo almalıyım, nereden almalıyım hiçbir fikrim yok o konuda bilgisi olan biri yazabilir mi?
başka bir kulaklık aldınız mı ben de 130 tl civarı bir kulakiçi kulaklık arıyorumda tavsiye edeceğiniz bir kulaklık var mı ?Yok hocam almadım.
Yok kulak üstü aldım.Başka bir kulaklık aldınız m? Ben de 130 TL civarı bir kulak içi kulaklık arıyorum da tavsiye edeceğiniz bir kulaklık var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.