Qoa Gimlet vs 7Hz Sonus

Bütçe
15.000 TL
Ben de şaşırdım. Wraith'e mail attım geri dönüşlerini bekliyorum. 3.5mm jack uzatıcı kullanıyorum ama o sebep olur mu bilmiyorum. Bugün kulaklıktan olduğuna kesin emin oldum. Tam CS'yi açıyordum ve arka planda video çalıyordu. CS oynayanlar bilir ilk açılışta bir bilgisayarı kastırıyor. Tam o kastığı sırada video sesi de dondu. O sırada sol kulaklıkta değişik bir ses geldi ve elektrik çarpmasını hissettim. Tam bilgisayar donduğu sırada yaptığı için de acaba bilgisayar kaynaklı mı diye düşünüyorum ama daha öncesinde de IEM kullanmıştım. Onda böyle bir sorun yaşamamıştım.

31993 DAC öneriyorlardı IEM kulaklıklarla kullanmak için. Temu'da uygun fiyata bulmuştum onunla da deneyeceğim ama yine araya bir type-c çeviricili USB koymam gerekecek.

Bu arada belirtmemişim. Asus Xonar SE ses kartı var kulaklığı onunla kullanıyorum direk anakart üstünde değil.

Ben de 2 gün oldu alalı ses kalitesinden memnunum ama bir şey fark ettim. Kulaklıktan nadiren elektrik çarpıyor sebebini çözemedim ama kulaklıktan olduğuna eminim. Normal midir bilmiyorum.

Metalindendir herhalde sweat ileyken giyiyorsan kumaştan dolayı çarpabilir bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı