Qosmio 870-15e Isınma sorunu

jon snow

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumun markası Qosmio 870-15e. Önceden her hangi bir ısınma problemi yaşamıyordum ama bu aralar çok ısınıyor. Önceden oynadığım oyunlarda bile aşırı derecede ısınmaya başladı. İnternetten bir kaç foruma baktım tozdan dolayı olabilir diyorlardı tozunu da süpürgeyle tüm deliklere tuttum ve 2-3 kere yaptım yinede aşırı derecede ısınıyor. Bazı forumlarda ise termal macunu yenilememi söylüyorlardı ama garantisi olduğundan açamam. Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu ve geçen yaz böyle bir sorunum yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya götür laptopu içini temizlesin. Bir de format atsın daha ısınıyorsa soğutucu alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayarınızdaki sıcaklık problemini virüs olabilitesine bağlıyorum. Sağlam bir virüs programı ile sisteminizi taratın hatta yapabilirseniz temiz bir format atın. Düzelmezse donanımsal sorunlara tekrar bakarız.

Bitdefender kullaniyorum . 1 virüs buldu karantinaya aldı. Kapatıp açtıktan sonra tekrar tarattım gene ayni virusu buldu. Önerdiginiz bir antivirüs programı var mi?Format dışında kurtulacagım bir yol var mi?

Son düzenleme:
Verilerinizi yedekleyip recovery yapabilirsiniz, yada başka virüs programlarıyla virüsten kurtulmaya çalışabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı