QP Auto Clicker işlem tekrarlama nasıl yapılır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Bu makro programını döngüye sokmak istiyorum fakat ayarları kurcaladım fakat bulamadım. Macro recorder gibi 1000 defa tekrarlama yapamıyorum bu programda yoksa öyle bir seçenek yok mu? Sonuçta macro programı olmak zorunda yani. Yardımcı olursanız sevinirim.

1599306065121.png

Son düzenleme:
Konu ile ilgili bilgim yok ama bilgilendirme yapayım, bu tarz yazılımlar çeşitli Anti-Cheat sistemleri tarafından zararlı yazılım olarak tespit edilip kara listeye eklendiyse ban yersin. Dikkatli olmakta fayda var.

Alternatif olarak bu programı deneyebilirsin :

Bu makro uygulaması sadece mouseyi belli yerlerde çalıştırıyor.
Siz mouseyi en sağa çektiğinizde eğer orayı kaydetmişseniz oraya gelince mouse ne yapmasını istediyseniz onu yapmasını sağlıyor sanırım.

Bu makro programını döngüye sokmak istiyorum fakat ayarları kurcaladım fakat bulamadım. Macro recorder gibi 1000 defa tekrarlama yapamıyorum bu programda yoksa öyle bir seçenek yok mu? Sonuçta macro programı olmak zorunda yani. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 658652
Hocam Resim de Gösterdiğim yere tıklayın o zaman döngüye gircektir
1599306065121.png

Hocam Resim de Gösterdiğim yere tıklayın o zaman döngüye gircektir Eki Görüntüle 658673
Tik oradaydı zaten, ben repeat'e çektim yine olmadı.
Bu makro uygulaması sadece mouseyi belli yerlerde çalıştırıyor.
Siz mouseyi en sağa çektiğinizde eğer orayı kaydetmişseniz oraya gelince mouse ne yapmasını istediyseniz onu yapmasını sağlıyor sanırım.
Ben başka bir konudan bahsediyorum.
Bu işlem için GS Auto Clicker kullanmanız gerekmekte.
Programı indirdim, ayarlamaları nasıl yapabilirim. Örnek vereyim ben metin belgesi açtım ve mert yazdım ve kapadım. Ben bu işlemin 100 defa yaptırmak istiyorum bu program'a, işte bunu nasıl yapabilirim?
Bu işlem için GS Auto Clicker kullanmanız gerekmekte.
Önerdiğin program macro recorder tarzı değil, program oyun makrosu için yapılmış, ben süreli yani yukarıda kullandığım programı nasıl tekrarlatabilirim demiştim. Yine örnek vericem ben chrome açıp bir siteye girip 5 saniye orada bekleyip 5 saniye sonra tarayıcıyı kapatıcam. Bu önerdiğin program bunu yapamaz çünkü zaman ile alakasız yapılmış program.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı