- Makaleler
- 21
7 Mayıs'ta 180 liraya Gigabyte Aorus M.2 fare siparişi verdim. Sipariş tam 15 Mayıs'a kadar kargoya verilmedi. Ben de kendileriyle mail adresi üzerinden irtibata geçtiğimde, farenin kutu ve içeriği bozuk olduğu için kargolayamadıklarını, dilersem ödediğim fiyattan 10 TL daha ucuz olan G102 ve yanına mouse pad verebileceklerini söylediler. Kabul ettim ürünü cumartesi günü kargoya verdiler ve bugün elime ulaştı. Çok sıkı paketlenmişti açarken bayağı zorlandım.
Resimde bazı uygunsuz yerleri sansürledim ürünle bir ilgisi yok. Genel yorumuma gelecek olursak kargo için çok beklettiler. İlk günlerde maillerime cevap gelmedi. Aradan 1 hafta geçtikten sonra iptal edeceğim diye yazdığımda bu teklifi yapmışlardı.
Kargolama süresi: 5/10.
Paketleme: 9/10.
Firmaya ulaşılabilirlik: 6/10
Firmayı önerir misin diye soracak olursanız, kargo sürelerini uzatmazlarsa evet. Ama bu mouse pad telafisi hoşuma gitmedi değil. Pad gerçekten lazımdı bana.
Resimde bazı uygunsuz yerleri sansürledim ürünle bir ilgisi yok. Genel yorumuma gelecek olursak kargo için çok beklettiler. İlk günlerde maillerime cevap gelmedi. Aradan 1 hafta geçtikten sonra iptal edeceğim diye yazdığımda bu teklifi yapmışlardı.
Kargolama süresi: 5/10.
Paketleme: 9/10.
Firmaya ulaşılabilirlik: 6/10
Firmayı önerir misin diye soracak olursanız, kargo sürelerini uzatmazlarsa evet. Ama bu mouse pad telafisi hoşuma gitmedi değil. Pad gerçekten lazımdı bana.
Son düzenleyen: Moderatör: