QP Bilişim canlı destek ne zaman açılıyor?

Yoğun bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz. İletişim formu kullanın ya da mail atın bu gibi durumlarda:

Mail gönderdim. Fakat dediğiniz gibi biraz yoğunlar herhalde. Yarın sabah tekrar ulaşmaya çalışacağım.
3060 Ti'ın stoğunu soracaksın değil mi? :D Mail atabilirsiniz.
Mail attım. Evet, 3060 Tİ stoklarının içinde olduğu birkaç soru soracağım.
Pazar günleri bile 12-17.00 arası canlı desteklerinin açık olduğunu görmüştüm ve ulaşmıştım.

Eksiklikleri tabii ki olabilir çünkü bir ton çalışan var ve hepsi aynı değil ama kesinlikle alışveriş yaptığım siteler arasında en hızlı geri dönütü aldığım site QP.

Hafta içi de sabah 10 dan sonra ulaşabiliyorsunuz.
Yarın sabah 12 gibi tekrar bakacağım.

Nisan'da 2 ayrı hesabımla mail attım, hala geri dönüş gelmedi. Telefonla pazartesi ve salı günleri 2 gün üst üste öğle vakti aradım açmamışlardı. Açıkçası bana 70 TL daha ucuz olduğu için Boss Bilişim'den alışveriş yaptığım ve neticesinde 1.5 ay ürün beklediğim zamanı hatırlattığı için bir daha hiç bulaşmadım QP'ye.
Anlayabiliyorum sizi. Benim de iade işlemimde yanlışlık yapmışlardı. Kasa iade etmiştim, onaylandı vs. Ardından geri ödeme bekliyorum bir baktım mouse padin iadesi yatmış. Biri 100 lira biri 1500 😁

Ama hemen iletişime geçtim aynı gün içinde düzelttiler. Sıkıntı olmadı. İtopya vs olsaydı şimdiye mahkeme yolu gözükmüştü. Türkiye'de her alışveriş bir survivor. Zinde, dinç ve her türlü şeye hazırlıklı olmalıyız. 😁

Yoğun bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz. İletişim formu kullanın ya da mail atın bu gibi durumlarda:

2 tane mail gönderdim hocam. Fakat ne telefonuma mesaj, ne de e-postama mail geldi. Canlı destek ise hâlâ açılmadı. Yoğunluktan dolayı mı böyle oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı