QP Bilişim güvenilir mi?

Qp bilişim: Son derece güvenilir mağaza tüm alışverişlerimde aynı gün kargo yaptılar. Online chatte tüm soru ve sorunlarınıza yanıt veriyorlar. Satış sonrasıda ilgili bir mağaza.

İtopya: Güvenilirlik konusunda sıkıntı yok. Yalnız kargo ve kargolama vasat diğer satış yapan mağazalarda pandemi yokta bir tek itopyadamı var. Bir ürün alıyorsunuz 7 gün bekliyorsunuz oturduğunuz yere göre kargonuzun gelmesi 2 ya da 3 günü bulabiliyor. Satış sonrasıda bir sıkıntı olsa üründe Allah korusun en az 100 kişi telefon sırası bekliyorsunuz.

Adamların bu kadar yoğunluğa rağmen müşteri bekletmeyi göze alıp sipariş kabul etmesine kızıyorlar genelde.

İtopya'yı çok tercih ediyorlar. Neden acaba? Kargo ile uğraşmamak için bile oradan almam.

Yıllardır forumlarda takılıyorum en çok İtopya hakkında şikayet ve memnuniyetsizlik gördüm.

Hiç sosyale bakmıyorsunuz galiba.

Hocam ben kendi yaşadıklarıma göre bir cevap yazdım hatta görmedim diye de belirtmiştim ne bu tepkiniz anlamadım ben 3 kere sipariş verdiğimde hepsi güzelce gelmişti, siz yaşadıysanız almayın haksız olabilirim ancak ben yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı