QP Bilişim güvenilir mi?

Hiç duymadım kutusuz ekran kartı diye bir şey.

Burada açıklamada yazan gibi galiba.

Burada da açıklamasında kutusuz yazıyor. Yukarıdaki ürün kodları işte burada yazıyor.

Araştırırken şu yazıyı buldum.
Retail box: Orijinal kutusu ile gönderilir.
No Retail box: Kutusuz baloncuklu patlayan poşete sarılıp gönderilecek.
Bunu bu forumun bir gönderisinde buldum doğru ya da yanlış bilemiyorum.

Burada açıklamada yazan gibi galiba.

Burada da açıklamasında kutusuz yazıyor. Yukarıdaki ürün kodları işte burada yazıyor.

Araştırırken şu yazıyı buldum.
Retail box: Orijinal kutusu ile gönderilir.
No Retail box: Kutusuz baloncuklu patlayan poşete sarılıp gönderilecek.
Bunu bu forumun bir gönderisinde buldum doğru ya da yanlış bilemiyorum.
Bilemiyorum paran varsa kutulu alman iyi olabilir hem satarken de daha yüksek fiyata satabilirsin belki emin değilim. Arayıp sor.

2000 cebinde kalsın kutusuz al. İşlemcilerde öyle yapıyorum ben artan parayla döner ayran.

İşlemcide neyse diyorum da ekran kartında şöyle olabiliyor diye çok yerde duymuştum. Revize, iade ya da işlem görmüş tamirden çıkmış ürünleri kutusuz satabiliyorlar diye duydum. Bu konuda tam bilgim olmadığı için bir şey yapamıyorum.
İşin komedisi qp kendi sitesinde 21.500 TL'ye satıyor.
N11 üzerinden ise 22.900 TL'ye geliyor.

Vidalar, kağıtlar vs yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.

Ne için vida çıkacak ki? Kasadan çıkar ekran kartını sabitleme vidaları. Kağıtlar da kılavuz vs. boş.

İşlemcide neyse diyorum da ekran kartında şöyle olabiliyor diye çok yerde duymuştum. Revize, iade ya da işlem görmüş tamirden çıkmış ürünleri kutusuz satabiliyorlar diye duydum. Bu konuda tam bilgim olmadığı için bir şey yapamıyorum.
İşin komedisi qp kendi sitesinde 21.500 TL'ye satıyor.
N11 üzerinden ise 22.900 TL'ye geliyor.

Neden komik ki? N11 komisyon aldığı için kendi sitesinde daha ucuza satması normal. QP gibi adı bilinen bir şirketin iade ürünü satacağını sanmıyorum ama kimseye güven olmuyor şu zamanda sen de haklısın.

Ne için vida çıkacak ki? Kasadan çıkar ekran kartını sabitleme vidaları. Kağıtlar da kılavuz vs. boş.

Neden komik ki? N11 komisyon aldığı için kendi sitesinde daha ucuza satması normal. Qp gibi adı bilinen bir şirketin iade ürünü satacağını sanmıyorum ama kimseye güven olmuyor şu zamanda sen de haklısın.

Dediğin gibi kimseye güven olmuyor. Sonuçta şu anda 20.000 TL gibi bir rakam vereceğim. Sistemin kendisi 60.000 TL ve beni 3 ay doğrultmayacak tutar ödüyoruz. Maalesef ver türlü önlemi almaya çalışıyorum. Benim bir de şansım o kadar kötü ki ne alırsam alayım teknik servisi görüyor ürünüm. 🥲
Monitör aldım 2 ay garantide kaldı. Şu anda kullandığım ekran kartını gönderdim değiştirip gönderdiler. Fare aldım 2 kere değişti. Hani şans mı desem başka bir şey mi bilemedim 🥹🥹🥹
Normalde bu kadar kasmam ama maalesef beni sonrasında yormasın istiyorum.

Güncelleme qp marka ile görüştüm. Ekran kartı kutulu sıfır açılmamış ürünmüş. Bunlar stok kodunu yanlış girmişler. Satın aldım. Gelince posta düzeltme yaparım duruma göre haydin iyi günler. Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Dediğin gibi kimseye güven olmuyor. Sonuçta şu anda 20.000 TL gibi bir rakam vereceğim. Sistemin kendisi 60.000 TL ve beni 3 ay doğrultmayacak tutar ödüyoruz. Maalesef ver türlü önlemi almaya çalışıyorum. Benim bir de şansım o kadar kötü ki ne alırsam alayım teknik servisi görüyor ürünüm. 🥲
Monitör aldım 2 ay garantide kaldı. Şu anda kullandığım ekran kartını gönderdim değiştirip gönderdiler. Fare aldım 2 kere değişti. Hani şans mı desem başka bir şey mi bilemedim 🥹🥹🥹
Normalde bu kadar kasmam ama maalesef beni sonrasında yormasın istiyorum.

Güncelleme qp marka ile görüştüm. Ekran kartı kutulu sıfır açılmamış ürünmüş. Bunlar stok kodunu yanlış girmişler. Satın aldım. Gelince posta düzeltme yaparım duruma göre haydin iyi günler. Teşekkür ederiz.
Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı