QP Bilişim güvenilir mi?

BilgeHun

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Asus Cerberus GTX 1050Ti OC Edition
CPU: Intel Core i5 7400
Anakart: MSI B250M PRO-VD
Bellek: GSKILL RIPJAWS 8GB 3200Mhz, Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz
Selamlar. Hepsiburada.com üzerinden QP Bilişim satıcısından RAM almayı düşünüyorum. Merak ettiğim soru ise, bu satıcıya güvenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
QP bilişimin kendi internet sayfası da mevcut.
Hatta Technopat da bu firmanın reklamını içeren oyuncu bilgisayarı incelemesi de mevcut.
Bu site referans olduysa güvenilirdir.

Ayrıca hepsiburada gibi büyük internet sitelerinden yaptığınız alışverişlerde çekinmeyin. Sorun yaşarsanız ufak sitelere göre daha rahat çözüm bulabiliyorsunuz.

Kesinlikle güvenilir. Ben bir kasa topladım. Tüm isteklerimle ilgilendiler. Müthiş bir firma çalışanlar çok ilgilendi. Dürüst ve güvenilir bir izlenim bıraktılar. Herkese tavsiye ederim. Ayrıca bazı ürünlerini inceledim ülkemizde çok bilinmiyorlar ama çok kaliteli ve kesinlikle uygun fiyatlı. Özellikle Serdar Bey'e çok müthiş bir kişilik. Kesinlikle bundan sonraki tüm teknoloji alışverişlerimde ilk tercihim bu firma olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı