QP Bilişim iade süreci nasıl?

Daha fazla  
Buradan kasa ve PSU alacağım, alternatifler arasında en avantajlı gözüken satıcı. Satış sonrası süreç ve iadede tecrübesi olan arkadaş var mı?
Kasa alternatif https://www.hepsiburada.com/antec-d...agaza=WB+Teknoloji&url_src=and-product-detail
PSU alternatif olarak da bunu belirledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satışda bütün firmalar iyidir, iade olunca hepsi değişir, bu firma özelinde konuşmuyorum, iade konusunda en iyi firma bile çamur yapabiliyor, Hepsiburada bu konuda başı çekiyor.

Email, watsapp, telefon hangisi oluyorsa görüşün, iade şartlarını, neden neyi iade edebileceğinizi belirtin, öğrenin. Sonradan canınız çok sıkılır. Oradan alacağınız yanıt doğru olandır.

Uzun bir süre önce alışveriş yapmıştım kendilerinden. Bizzat mağazalarına kadar gittim. Bilgisayarı eve getirince sürekli mavi ekran hatası alıyordum. Önce SSD arızası dendi değişimi yapıldı. Tekrar getirdim eve denedim bilgisayar biraz yük altına girince donup mavi ekran verdi. Yine mağazalarına götürdüm saatlerce test ettiler hiçbir sorun yoktu. Evdeki elektrik tesisatına kadar kontrol ettirdim fakat sorunu çözemedim. Sorunuza gelirsek sistemi iade aldılar. Kendilerine buradan tekrardan teşekkür ediyorum. Bu olay olalı yıllar geçti fakat asla unutmam bu markayı. Geçen yıllar sonrasında farklı sitelerden tekrar masaüstü topladım ve kullanamadım. Anakart arızalı çıktı bu sefer. Bilgisayar konusunda asla şans yüzüme gülmedi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı