- Makaleler
- 1
Arkadaşlar ben de aranızda çeşitli farklı kalitede sistemleri test etme ve kullanma imkanına sahip olmuş bir kardeşinizim. 2003 yılından beri Windows 98 kullanımı ile başlayan bilgisayar serüvenim zamanla daha kaliteli ve gelişen sistemlere gerektiği gibi yetişemedi. Bazı konularda bahsettiğim oldu hatırlayabilen arkadaşlar hatırlayacaktır. Zamanında döneminin en iyi bilgisayarı olan 10 yıllık bir bilgisayarımı bugün itibariyle QP Super sistem ile değiştirmiş bulunmaktayım. Buraya konu açmamın birkaç sebebi var. Öncelikle tabii ki beni böylesine güzel bir sistemi tanıştıran Technopat ekibinden sayın @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'e daha sonrasında böylesine güzel bir sistemi çok nezih ve temiz/hızlı/güvenli bir şekilde en kısa sürede elime ulaştıran QP Bilişim'e canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Uzun zamandır ben de videoların altında "Alamayacağımı biliyorum ama izliyorum" diyen tayfadandım. Sonra çalışmamın ve belli bir ödeme planı tasarlayıp nihayetinde alabileceğimi düşünerek kolları sıvadım ve bugün itibariyle QP Super sistemine sahip oldum. Şu an bu satırları QP Super'den yazmaktayım. Sistemin hangi parçaları içerdiğini öğrenmek için imzama merak eden arkadaşlarım bakabilirler. Amacım ne aldığı mı, ne kullandığımı belirtmek değil. Satın alma ve karar verme aşamasında bana yardımları dokunan kişilere teşekkürleri kendime borç bildiğimden yazıyorum. QP Bilişim diğer bilindik sitelerin aksine 5-6 montaj süresini 1,5 saatte tamamlayıp 2. Gün elime sistemi ulaştırdı. Bu süre zarfında destek ve telefon üzerinden ilk defa QP bilişimi deneyimlediğim için soru yağmuruna tuttuğum temsilci arkadaşlara da buradan teşekkürlerimi sunarım. Umarım nice arkadaşım hayallerini bırakıp ya zaten alamam demek yerine çabalayıp elde edenlerden olur. Bu sadece bilgisayar konusunda değil hayatlarının her noktasında olması dileğiyle. Tekrardan bu güzel deneyimimde emeği geçen ve yardımı dokunan tüm kişilere buradan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Son düzenleyen: Moderatör: