QP Bilişim- QP Super Sistem ve Teşekkür Yazısı

1794 olması lazım.Tüm sistem 9035 lira gibi bir rakama mal olmuştu.
Hocam monitörü de QP'den mi aldınız? Ölü piksel testi vs yaptırdınız mı? Oyun performansı nasıl?
Parasını ödeyerek aldığın hizmet için firmaya nezaket haricinde minnet duymaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ne de olsa karşılığında para ödüyorsun.
Pozitif ilgi alaka aldığın yerlere minnet duymak gerek bu devir yoksa adı lazım değil başka bir firma gibi, paran ile rezil olur çıkarsın.
Sözüm size değil ancak bazı firmalar ipin ucunu fena kaçırdı ama bizler de mantıksız bir şekilde bu firmaların üstüne düşüyoruz.

Hocam monitörü de QP'den mi aldınız? Ölü piksel testi vs yaptırdınız mı? Oyun performansı nasıl?

Pozitif ilgi alaka aldığın yerlere minnet duymak gerek bu devir yoksa adı lazım değil başka bir firma gibi, paran ile rezil olur çıkarsın.
Sözüm size değil ancak bazı firmalar ipin ucunu fena kaçırdı ama bizler de mantıksız bir şekilde bu firmaların üstüne düşüyoruz.
Yok o zamanlar dediğim gibi 3 aydır araştırma yapan biri olarak günübirlik piyasayı takip ettim. Bunu monitör için de yaptım. Amazon üzerinden aldım onların da çok iyi hizmeti olduğunu düşünüyorum. Kargo elinize ulaştı mı? diye arayıp sordular. O zamanın piyasasına göre(muhtemelen şimdi de öyle) en iyi fiyat o idi monitör için. Kendim testleri yaptım sorunsuz hocam. Özellikleri çok şahane iyiki almışım dediğim 2 ürünüm :)
Bu kadar Türkçe'ye dikkat eden site 1 tane paragraf olmayan bu yazıya nasıl göz yumdu anlayamadım. Resmen okuma hevesim kaçtı.
Burası faydalı olanların faydaya odaklandığı bir yer. Boş muhabbete pek takılmıyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı