Çözüldü QP Bilişim sipariş sisteme düşmedi ve telefonu açmıyor

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 277
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
QP'den bilgisayar kasası almaya çalışıyorum, para kartımdan çekildi ama siparişlerime düşmedi. Yaklaşık 1 saattir telefonda bekliyorum. Bekleyenler arasında ilk sıradasınız deyip duruyor, yarım saat ilk sırada bekledim. Sanırım sırayı kafasına göre uyduruyor. Mail atıyorum şimdi bir yandan, bu nasıl iş anlamadım ki. Kredi kartından aldığım için işlem provizyonda, dekont da alamıyorum ki atayım adamlara.

Kendiniz söylüyorsunuz işlem provizyonda diye, provizyonda olduğu için henüz siparişinize düşmüyor.
Tamam da hocam parayı çekince, sipariş alınınca siparişlerim kısmında görünmesi gerekmez miydi mantıken? Bende böyle diyor:

1735981126498.png

Sipariş verirken hata verdi, ondan sonra böyle oldu. Ödemeyi yaptım, tam QP'nin sitesine atarken kırmızı bir ünlemle hata verdi üsttekine benzer bir kutucukta. Şimdi de muhatap bulamıyoruz ki sorunu çözelim.

Tamam da hocam parayı çekince, sipariş alınınca siparişlerim kısmında görünmesi gerekmez miydi mantıken? Bende böyle diyor:

Eki Görüntüle 2388449

Sipariş verirken hata verdi, ondan sonra böyle oldu. Ödemeyi yaptım, tam QP'nin sitesine atarken kırmızı bir ünlemle hata verdi üsttekine benzer bir kutucukta. Şimdi de muhatap bulamıyoruz ki sorunu çözelim.
Siparişe düşmesi için kartınızdan paranın çekilmesi lazım, şuan sizden para çekilmedi provizyonda gözüküyor. Ne sizden para çekildi ne de karşı tarafa para aktarımı oldu. Onu iptal de edebilirsiniz. Ama muhatap bulamamanız kötü bir durum tabi.

Bir bankayı arayayım bari, bunların açacağı yok.
Arayın, yüksek ihtimalle zaten işlem iptali sağlayabilirsiniz diyecekler. Ödeme yaparken dediğiniz gibi hata benzeri birşey verdiyse zaten o yüzden o provizyonda kalmıştır güvenlik sebebiyle. İptal edip tekrar sipariş verebilirsiniz.

Ödeme yaparken dediğiniz gibi hata benzeri bir şey verdiyse zaten o yüzden o provizyonda kalmıştır güvenlik sebebiyle.
Provizyonda olsa bile para karşı tarafa anlık olarak düştüğü için provizyondan çıkmadan harcama itirazı yapamıyoruz diyor. Tek çare QP'ye ulaşmaya çalışmak anlaşılan.

İptal edip tekrar sipariş verebilirsiniz.
İşte hocam siparişlerimde gözükmüyor ki iptal edeyim, adamlar açsa iptal edecektim ya da siparişi düzelttirecektim ama nafile. Neyse, telesekreterde biraz daha zaman geçireyim ben bari.

Güncelleme: E-posta attıktan bi 2-3 saat kadar sonra çözdüler. Telefonla ulaşamadım ama sanırım e-postayı gördüler.

Son düzenleme:
Benzer bir sıkıntıyı yaşıyorum uzatma kablosu aldım 499₺yi havale şeklinde gönderdim açıklamaya sipariş kodunu da yazdım 3 gündür havale/eft bekleniyor yazıyor müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum 1. Sıradasınız diyor telefonu açan yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı