QP firması güvenilir mi?

Fyoncle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Thermalright TL-C12C-S ARGB siyah 12 cm 3'lü kasa fanını almak istiyordum ama Akakçe'deki en ucuz satıcı QP diye bir yer, yorumlardaki aynı şeyi yazan "sanırım botlar" harici hiçbir güzel yorum yok. Herkes bayağı kötülemiş kargoları, 40 TL daha fazla ödeyip güvenilirse creaturegamestore'dan almaya değer mi?

1731102695016.png

Evet güvenilir daha geçen gün aracı olarak birkaç şey satın aldım N11 üzerinden.

Merhaba ben Thermalright TL-C12C-S ARGB siyah 12 cm 3'lü kasa fanını almak istiyordum ama Akakçe'deki en ucuz satıcı QP diye bir yer, yorumlardaki aynı şeyi yazan "sanırım botlar" harici hiçbir güzel yorum yok. Herkes bayağı kötülemiş kargoları, 40 TL daha fazla ödeyip güvenilirse creaturegamestore'dan almaya değer mi?

Eki Görüntüle 2347714

Güvenilir.

Bu da fotoğrafı.

Kötü yorumlar için ne demeli, ya geç veya kırık gelirse?

Bilmiyorum ikisi de 1 kutu içinde yan yana düzgün bir şekilde geldi ve sorunsuzca çalışıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-09 saat 00.57.10_01ed80e0.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-09 saat 00.57.10_01ed80e0.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 26
Creaturegamestore'u sanirim daha once duymadim, benim siteyi duymamam bir seyin yanlis oldugu anlamina gelmeyebilir ama muhtemelen eminim, QP daha mantikli olabilir. Son zamanlari bilemem ama bildigim zamana gore QP iyi bir site, oradan QP Honeycomb mouse pad aldim, uygun fiyat idi ve hala kullaniyorum, kargo hakkinda olumsuz bir sey yasadigimi da hatirlamiyorum.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2347714
Hocam bu mağazalar orijinal ürünü satın alıp Türkiye pazarına bu tarz siteler aracılığı ile sunan mağazalar. Mağaza puanına ve mağazada satılan diğer ürünlerin değerlendirmelerine bakarak yola çıkabilirsiniz, satın alacağınız herhangi bir üründe satıcıyı böyle kontrol edin.

Creaturegamestore'u sanirim daha once duymadim, benim siteyi duymamam bir seyin yanlis oldugu anlamina gelmeyebilir ama muhtemelen eminim, QP daha mantikli olacaktir. Son zamanlari bilemem ama bildigim zamana gore QP iyi bir site, oradan QP Honeycomb mouse pad aldim, uygun fiyat idi ve hala kullaniyorum, kargo hakkinda olumsuz bir sey yasadigimi da hatirlamiyorum.
QP'de Creature'da güvenilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı