QP Gaming XT hazır sistem için 650 Watt PSU yeterli mi?

EdenDaTa

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrencisi
Merhabalar.
QP Gaming XT için 650 Watt PSU yeterli olur mu?
Ben hem sistemi ilerde yükselteceğim hem de PSU performansının zamanla azaldığını bildiğim için daha yüksek Watt değerine bir sahip bir PSU'yu sisteme eklemelerini isteyeceğim. Bu konuda QP Gaming canlı destek kısmı bana yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
QP gerçekten güzel bir site. MB511 içerisinde gelen güç kaynağı ise CM MWE 650W 80+; 12V kanalından verdiği 648W ile de güçlü bir güç kaynağıdır. Nasıl bir yükseltme düşünüyorsunuz?

Zaten değiştirme açısından 650W 80+ ve 600W güç kaynaklı kasalar var, 600W olanı sakın almayın, içerisinde gelen güç kaynağı Elite serisi ve gerçekten kötü.

Sistemi satın aldıktan belli bir süre sonra sisteme +16 gb bellek, sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum çünkü OC deneyeceğiim.Daha yüksek güce sahip güç kaynağını benim için sisteme eklemelerini isteyeceğim.650 Watt ve daha düşük güce sahip bir güç kaynağını sistemde istemem.
QP gerçekten güzel bir site. MB511 içerisinde gelen güç kaynağı ise CM MWE 650W 80+; 12V kanalından verdiği 648W ile de güçlü bir güç kaynağıdır. Nasıl bir yükseltme düşünüyorsunuz?

Zaten değiştirme açısından 650W 80+ ve 600W güç kaynaklı kasalar var, 600W olanı sakın almayın, içerisinde gelen güç kaynağı Elite serisi ve gerçekten kötü.

Sence 650 Watt güç kaynağı yeterli olur mu? Aklıma takılan tek soru bu.
Kasa ve Güç Kaynağını ayrı satın alırsam bütçemin çok üstüne çıkıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı