QP-STRIX Alınır mı?

Sonuna kadar katılıyorum 1080p ultra oynarım diyorsanız sapphire 5700 olan yok 2k da isterim derseniz 5700 xt nitro+. Ayrıca anakart tuf b450, ssd de m.2 olabilir eğer bütçe varsa.
Kullanmadım, daha önce de bu camia ile hiç alakam olmadığı için tam bilmiyorum ama son 1 haftadır okuduklarım kadarıyla bahsettiğiniz kartların sorun çıkarttığını duydum.Bu yüzden nvidia ekran kartlarını tercih ettim.

Kullanmadım, daha önce de bu camia ile hiç alakam olmadığı için tam bilmiyorum ama son 1 haftadır okuduklarım kadarıyla bahsettiğiniz kartların sorun çıkarttığını duydum.Bu yüzden nvidia ekran kartlarını tercih ettim.
Başta ciddi ciddi sürücüleri leşti. Ama günden güne hissedilir şekilde iyileşiyor ve gayet iyi hale gelecek diyebiliyorsunuz. Tabi ki sizin tercihiniz ama ben tüm oyumu 5700 tarafına kullanıyorum.

Başta ciddi ciddi sürücüleri leşti. Ama günden güne hissedilir şekilde iyileşiyor ve gayet iyi hale gelecek diyebiliyorsunuz. Tabi ki sizin tercihiniz ama ben tüm oyumu 5700 tarafına kullanıyorum.
Fazla ısınması problem olur mu?
Eğer bütçenizi zorlamayacaksa değer YouTube testlerinide izleyebilirsiniz. 1660Tİ de gayet iyi kart.👍
Haklısınız da biraz daha iyisi olsun diye diye fiyat 8-9 bin liraya vuruyor.Monitör ve klavye de almam gerekiyor.

Haklısınız da biraz daha iyisi olsun diye diye fiyat 8-9 bin liraya vuruyor.Monitör ve klavye de almam gerekiyor.
Aşırı yük altında falan kalmadığı takdirde (ki o dereceler de normal hani aşırısı yok)sıkıntı olmaz. Birkaç mimli model var. Özellikle asusun tuf serisi. Onun dışında sapphire i direk önermekle birlikte diğerleri de gayet makul seçenekler. Kısaca içine sinen ve asus olmayan modeli alabilirsin.

Kesinlikle 1660 Tİ de size yeter bütçeyi zorlayacaksa hiç kasmayın kendinizi. Ayrıca RX 5700 serisi halen sıkıntılı bakın forumdan küçük bir örnek.https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-3600-ve-rx-5700xt-fps-duesues-problemleri.773197/page-4

Kesinlikle 1660 Tİ de size yeter bütçeyi zorlayacaksa hiç kasmayın kendinizi. Ayrıca RX 5700 serisi halen sıkıntılı bakın forumdan küçük bir örnek.https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-3600-ve-rx-5700xt-fps-duesues-problemleri.773197/page-4
Kesinlikle tertemiz model demedim. Keza bu sıkıntı bazı markalarda belirgin olabileceği gibi her üründe ihitmaldir. Ben bu tarz sıkıntıyı gtx 1060 model kartıma yaşadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı