QP-STRIX Alınır mı?

Olabilir arkadaşımızı uyaralım sonuçta 6K az para değil. Bu gibi birçok örnek var sorun yaşayan.
Katılıyorum. Ama hocam çok memnun da gördüm ben. İşte bura biraz iki kötü şeyli değnek. İyi yorum görünce tamamdır bunu alıyorum derken bir kötü yorum direk tonlarca soruyu akla sokuyor. Kötü durum...😩

Düşük bütçeye her zaman AMD öneren biri oldum ama RX57xx serisine alışamadım, Vega54 gibi sürücülerle FPS artışı olur umarım, şu an riske atmanızı önermem. İçinize sanırım QP sistemi sindi ve gidip görerekte alabilirsiniz, müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır.

Düşük bütçeye her zaman AMD öneren biri oldum ama RX57xx serisine alışamadım, Vega54 gibi sürücülerle FPS artışı olur umarım, şu an riske atmanızı önermem. İçinize sanırım QP sistemi sindi ve gidip görerekte alabilirsiniz, müşteri memnuniyeti yüksek bir firmadır.
Teşekkür ederim.Fiyatları diğer sitelere göre bir tık pahalı ama bahsettiğiniz gibi firmanın müşteri memnuniyeti yüksek.Açıkçası ben de azıcık daha ucuza alacağım diye paramı riske etmek istemiyorum.

İncehesap-Sinerji-Hepsiburada gibi siteleri de önerebilirim, 11-11 veya İncehesap gibi siteler üzerinden indirimleri kovalayarak istediğiniz sistemi kendiniz de yaratabilirsiniz ama attığınız sistem bence sizin için yeterli.
CPU konusunda bir sıkıntı yaşamazsanız AMD'ye biraz daha ısınıp belki gelecekte GPU olarak düşünebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı