Şimdi şeffaf olmak gerekirse, önde veyahut üstte fan kendiliğinden bulunmadığından ve ben eklemediğimden dolayı içeride bir hava akışı söz konusu değil. Ancak ve ancak o işlemcinin kendi stock soğutucusu aslında gayet yeterli. Yük altında(Stress testinde)85leri görüyor ancak, bu durumu ben biraz değiştirdim. BİOS üzerinden Sys_fan hızını Smart olarak ayarladığımda egzoz fanı daha fazla efor sarfediyor ve içeride hava akışı olmadığından dolayı boğulan hava daha az işlemciyi ısıtıyor. Oyunlarda ise bu rakamlara ulaşmıyor zaten. Witcher 3, Apex vb tüm oyunlarda ayarlar en sonda maksimum 77 civarında geziyor. Ancak ben de bu ikilemde kaldım.Ön panele fan mı eklesem yoksa hiç sıcak havanın içeride sıkışmasını önlemek ve daha iyi soğutmasını sağlamak için işlemciye sıvı soğutucumu taksam diye. Ben fan konusunda herhangi bir talepde bulunmadım, kendiliğinden arka egzoz olarak geldi. Fan aslında çok da iyi yani 2400 rpmlerde çok sessiz diyebilirim. Sistem performans olarak on numara tüm parçaları yeterli kendi kendine. Ancak biraz daha serinlik yaratılması taraftarıyım ben de.
Aslına bakarsan render almıyorum, ancak öyle bir sistemin çok iyi iş yapacağına garanti verebilirim.